„Bilo je neizvjesno do samog kraja (...). Što se tiče mene, ja sam dao sve od sebe da ih osude, međutim, nisam u tome uspio”, napisao je nakon presude.

zontra znam da je kravosas velik, ima ih čak i po Maksimiru u Zagrebu. Jednom sam ga vidio na autobusnoj stanici kod gornjeg ulaza u Maksimir, drugi puta na glavnoj maksimirskoj šetnici kad je bilo čak i dosta ljudi. Kravosas nije otrovan i opasan za ljude koliko znam.

Ako nije kravosas onda ne znam kaj bi moglo biti.

Picek Ako nije kravosas onda ne znam kaj bi moglo biti.

Bjelica.

zontra

Možda je vrsta guža. Kod nas su guževi crne boje pretežito, ali imaš masu vrsta. To ti je zmija pička. Zmija koja se boji vlastite sjene. Ostale zmije ti gledaju u guža i uradili bi facepalm da mogu koliko sramote zmije. Ja sam par puta uhvatio guža unutar kampa bacio ga u vreću i pustio ga kasnije u divljinu izvan kasnije zato što su zaštićena vrsta i mozeš u zatvor. Gosti stalno zovu. Ja im kažem ako je crni ili jednobojni nije otrovan, ako ima dvije boje e tad ne bi imali ovaj razgovor.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Gu%C5%BEevi

Mogla bi biti bikosas jer ona je oko 2 m, navodno je mužjak.

Evo, ja u Osijeku zadnjih mjesec dana, otvarali Sanctu. I dalje mi žao što mi je zatvoren Westgate, al eto, nove prilike & nova iskustva.

Ispo baš jeben dućan, naradili se ko konji al vrijedilo je. Ekipa odlična, grad lijep i sve je unutar 5 minut, bez nekih guzvi na cestama, za razliku od jebenog Zagreba. Cure lijepe, tu nemam kaj zamjerit 😃.

Jedino zdravlje baš nije naj naj… prošli tjedan me baš jebački satro neki virus, 2-3 dana temperatura, proljev i sve bolilo, prošlo taman za otvorenje i evo me sad na hitnoj, izbil mi neki jebački osip po cijelom tijelu, nisam nikad imal tak nekaj. Čekam da pozovu da vidim kaj je. Ne paše mi baš klima 😃😒... Al paše pogled na jednu doktoricu kaj se tu svako malo prošeće da digne moral 😍

Tuhy pogled na jednu doktoricu kaj se tu svako malo prošeće

Ima da te digne iz mrtvih, a ne da ozdraviš! 😃

Jesi li sada za stalno u OS ili?

herc

Ne ne… po planu se vraćam 19-og, samo još ne znam di sam dalje. Arena, Ccow, nekaj treće… vidjet ćemo.

Tuhy Cure lijepe

A isto ti je

Kako si ružan u Zagrebu isto tako si ružan i u Osijeku

Tuhy Ne znam gdje živiš. Osijek ti je bliže od ZG-a ili? Koliko vremena trošiš na put do posla?

@ "Miro"#p516738

Uskoro proširujemo SD Zadar, trebo bih se preselit k tebi… Dobro kuhaš brate, al od pogleda na tvoju gadnu njušku i tvoja žena i djeca izgube apetit, kamoli ja ne bih.

StarFox_N

Ns stanu smo tu. Ja sam u Zagorju inače, neću baš svaki dan 3 data putovat 😃.

Btw, čini se da alergijska reakcija na nešto… spičili mi injekciju i tabletu. Pa ćemo vidjet

Tuhy Btw, čini se da alergijska reakcija na nešto… spičili mi injekciju i tabletu. Pa ćemo vidjet

Ne prodaji nam fore

Vidija si lipe cure napalija se i odglumija neki osip u nadi da ce ti kremu mazati po jajima

Ali kako san te procita ja tako su i oni

1. bolest, par dana temperature pa onda osip

Tuhy A što ne reče ranije, baš bio lokao u OS sad zadnji vikend i još obišao par restorana (preporuka za Euforiju i Gondolu). U Tvrđi izađi za vikend ako već nisi, situacija se poboljšala od vremena korone i studentice su ti još u gradu, heh.