oxi Tko je ono specijalac za inspekcije? Zaboravila sam da imam jednu narudžbu koja nije došla ni poslje 40 dana a limit je 13, a prave se mutavi.
Brijac oxi Imam 38.5 temperaturu, ali za ovakve stvari uvijek imam vremena. Jesi li im možda slala prigovor na e-mail?
oxi Brijac evo upravo poslala, ne radi im telefon pa sam napisala pismeno, rekla im da krše svoje vlastite uvjete poslovanja i da ću poslat inspekciju. Btw zvala sam ih 9 puta u 3 tjedna i nitko ništa nije znao u tih 9 puta, morat ću ja saznat. Btw pusti sad to, idi se liječi 😐
Brijac oxi Kad ti odgovore (ako ne isporuče artikl) ideš na ovu stranicu: http://prijava.mingo.hr/CD/prijava.jsp i na “Novi predmet”. Obavezno u privitke stavi svoj e-mail prigovor i njihov odgovor.
doctorfreak zontra Koliko moraš biti bolestan da se ideš prepirat sa prodavačima u maloprodaji oko cijena namirnica? Da bi stvar bila gora nitko nikog ne sili ni prijeti gdje moraš kupovat. Ako ti ne odgovara ideš dalje. Al bitno da je on bio u pravu 😃
Matador zontra Koji panj… Na curu na blagajni mu se bilo bezveze izderati, jer ona tamo "samo radi", a šeficu je zato nasapunao bez beda, jer je ona taj mastermind koji diktira nacionalnu politiku cijena za RH. Što sve jazavci nisu u stanju napraviti za dva likea na društvenim mrežama.
oxi Brijac htjela sam te nagradit dukatima, ali imam samo 26 a najmanji iznos koji mogu dat je 100. Sirotinjo i bogu si teška. Hvala na linku, nadam se da neće doć do toga, ali ako dođe dobro je znat gdje se obratit.
Miro Evo doss frend iz njemacke i izludija me da idemo pecati da on ima sve Posli smo a on nema nista a ono sto ima ne radi Dobro da san svoj stap doma ostavio Ali i sa njegovim sto ne radi jednu bugvu sam mu ulovijo da ima sto slikati
TITANXIS Ova vrečica od Konzuma mi sumnjiva. To si frendu kupio prije neku ribicu u Konzumu, sakrio je i podvalio ju pod ulov. Nije to neki bed, tak i ja pecam ribe u Sparu, Konzumu, Lidlu i ostalim morima. 😆