StarFox_N Sve je postalo preskupo. Popularno je za to kriviti EU i Hrvatsku Vladu. Ni najmanje nisam fan vlasti ali činjenica je da su trgovci najveći lopovi. Svjestan sam da su njima skočili troškovi ali svejedno ga seru na najjače.
voltriz Jebote kakvi ste vi penzioneri. Ja tek sad dosao kuci, poceo sa rajom u lokalnom kaficu, zavrsio 2 dana u Splitu. Sretna nova svima!
oxi Tko je ono specijalac za inspekcije? Zaboravila sam da imam jednu narudžbu koja nije došla ni poslje 40 dana a limit je 13, a prave se mutavi.
Brijac oxi Imam 38.5 temperaturu, ali za ovakve stvari uvijek imam vremena. Jesi li im možda slala prigovor na e-mail?
oxi Brijac evo upravo poslala, ne radi im telefon pa sam napisala pismeno, rekla im da krše svoje vlastite uvjete poslovanja i da ću poslat inspekciju. Btw zvala sam ih 9 puta u 3 tjedna i nitko ništa nije znao u tih 9 puta, morat ću ja saznat. Btw pusti sad to, idi se liječi 😐
Brijac oxi Kad ti odgovore (ako ne isporuče artikl) ideš na ovu stranicu: http://prijava.mingo.hr/CD/prijava.jsp i na “Novi predmet”. Obavezno u privitke stavi svoj e-mail prigovor i njihov odgovor.
doctorfreak zontra Koliko moraš biti bolestan da se ideš prepirat sa prodavačima u maloprodaji oko cijena namirnica? Da bi stvar bila gora nitko nikog ne sili ni prijeti gdje moraš kupovat. Ako ti ne odgovara ideš dalje. Al bitno da je on bio u pravu 😃
Matador zontra Koji panj… Na curu na blagajni mu se bilo bezveze izderati, jer ona tamo "samo radi", a šeficu je zato nasapunao bez beda, jer je ona taj mastermind koji diktira nacionalnu politiku cijena za RH. Što sve jazavci nisu u stanju napraviti za dva likea na društvenim mrežama.
oxi Brijac htjela sam te nagradit dukatima, ali imam samo 26 a najmanji iznos koji mogu dat je 100. Sirotinjo i bogu si teška. Hvala na linku, nadam se da neće doć do toga, ali ako dođe dobro je znat gdje se obratit.
Miro Evo doss frend iz njemacke i izludija me da idemo pecati da on ima sve Posli smo a on nema nista a ono sto ima ne radi Dobro da san svoj stap doma ostavio Ali i sa njegovim sto ne radi jednu bugvu sam mu ulovijo da ima sto slikati
TITANXIS Ova vrečica od Konzuma mi sumnjiva. To si frendu kupio prije neku ribicu u Konzumu, sakrio je i podvalio ju pod ulov. Nije to neki bed, tak i ja pecam ribe u Sparu, Konzumu, Lidlu i ostalim morima. 😆