Blebetaonica 2
Nikako ne mogu pronaći za ispod 290 eura ni na amazonu.
Pa mislim da se ne bi usudio riskirati sa te stranice, jer ako ostanem bez 100$, bit ću prvo tužan zbog toga a drugo i dalje nemam parfem koji želim.
Vjerojatno će past kad tad, bojim se prije nego kasnije jer nekim čudom skuplje stvari impulzivnije kupujem nego neke jeftinije besmislice.
@kauboj stranica je iz turske tako da je fejk. Dobio bi parfem najvjerojatnije, ali neku kopiju koja se prodaje po ulicama instanbula i ostalih sličnih gradova. Skuplji parfemi se nikada ne mogu naći na popustu većem od 20ak posto. Čim ti izbaci neku nevjerojatnu cijenu sigurno je fejk nažalost
kauboj Vjerojatno će past kad tad, bojim se prije nego kasnije jer nekim čudom skuplje stvari impulzivnije kupujem nego neke jeftinije besmislice.
Mene uvjek veseli kada nanjušim odličan parfem, a još više me veseli kada se ljudi odluče na investiciju u ODLIČAN parfem. Volim da ljudi mirišu drugačije jer neznam tko još nezna koliko dobar parfem zapravo govori o čovjeku pogotovo kad tek upoznaš nekoga, ili na poslu itd itd.
Ti evo gledaš jedan miris koji ti se čini pricey, ali uzmi u obzir da su sastojci organski a ne sintetičko jeftino smeće od kojih boli glava i koji nestanu za sat vremena, i da će te parfem pratit cijeli dan sa minimalnom nanesenom količinom.
Neću te nagovarat jer nesmijem (ali kupi jer ima previše invictusa, erosa i one miliona, dođi na niche stranu kod nas, imamo divne stvari )
Oxi je kao vrag koji šapuće na ramenu i nagovara
Ali točno si ovo zadnje nabrojala, jučer još bacio oko na Invictus i Eros (frend ima eros flame koji mi je top pa sam ga planirao uzeti, a za Božić sam dobio Dylan Blue, također odličan Versace). A kako sam išao sa prijateljicom, Initio nam se svidio pa ajde da špricne na kožu i onda smo idućih par sati malo malo šnjofali kako miriše i nekako nismo bili sigurni, valjda zato jer su vrlo specifični mirisi i poprilično jaki. Tek nakon teretane i tuširanja kada se malo blaže osjetilo i odstajalo na koži (ali i dalje se neobično jako osjetilo) sam shvatio da mi se jako sviđa. Eto to je bilo u subotu a ja ga i danas nešto sitno osjetim na zapešću.
I onda se ljudi pitaju zašto toliko košta. Zato jer ne ispari nakon dva sata. Pravi parfem traje danima, i to na koži,, samo kažem ti, kad počneš koristit nešto takve kvalitete, nema natrag na alkoholne vodice iz dm-a.
I da, nagovaram te, jer svi i njihova mama koriste la male, invictus, one milion, sauvage, eros, 90% ljudi nosi iste stvari a ima tako dobrih, manje znanih stvari, koštaju znatno više ali kvaliteta je neusporediva.
Zamisli konfuziju ženskih ljudi kada se pojaviš negdje na javnom mjestu i ne mirišeš kao njihov stari/10 bivših/brat/profesor iz srednje/ljigavi tetak na obiteljskom okupljanju.
- Uređivano
Pitanje koji je aktualni xbox na tržištu imam ps od kad znam za sebe i o xboxu nemam blage veze.
Edit zna Google pronašao.
- Uređivano
Hvala, sad gledam taj x u mediamarktu 500 eura.
Moram li tu plaćati nazovi plus ako želim igrati online
oxi Kada kupiš džin od 400 kuna imaš opciju piti sam ili ponuditi nekog drugog da uživa s tobom. Nitko nije prisiljen konzumirat s tobom.
čisto kad cepidlachimo, tko god kupi Gin "takve" kvalitete i onda ga pije čistog je isfailao u životu. To pričam kao netko tko ekipi mixa gin od 50 kuna sa bilo kakvom kvalitetom sokova/alkohola (svijetlo jel), a sebi u svojim "odajama" mixam ginove od 250-400 kuna sa vermutom od 200 kn na gore. Smrznuta čaša i suhi led obavezno.
oxi Kada koristiš parfem, ne samo da imaš privilegiju uživati ti, nego i svi drugi u radijusu od tri metra oko tebe, htjeli ne htjeli.
zato ja nosim lagani parfem, tj eau de parfem od ruže. I to ženski. Zato što je lagan i ne teroriziram ljude oko sebe.
Ako bi sebi kupio muški parfem uzeo bi mozda Dior Sauvage ali bajo moj 60 ml skoro 700 kuna. To definitivno nije za daily drive.
fensisuperstar Zato što je lagan i ne teroriziram ljude oko sebe
Teror je jedino ako je parfem loš. Imaš i foru gdje edt ima bolju projekciju od edp, sve ovisi o kući koja ga proizvodi. Sauvage nije loš miris, samo je basic bitch parfem za muške. 0 karaktera u njemu, visoka cijena za miris koji nije ništa posebno.