chono skužih da nije ubio ženu, ionako mi djeluje karakterno slična njemu. Takes one to know one. Al kakav idiot, ide ubijat babu. Ako je pravde, bit će duboko grlo u lepoglavi idućih 40 god.

yakuza_stinger Ako je pravde, bit će duboko grlo u lepoglavi idućih 40 god.

Proglasit će ga psihički neuračunljivim i za 10 godina je vani

Jedna od kafana u koju sam često išao jer su držali baš jako niske cijene. Makijato od 6 kuna i to dobar. I da, ovo što Fenix kaže je izvjesno jer isti taj dan se prešetavao gol po gradu.

Većina vas piše da je to baš onaj iz supertalenta sa sisatom ženom kaj nastupal a gdje zaboga piše da je baš taj iz ST-a. Samo da je ubojica pjeval, tj. urlal na ulici i nastupal u ST-u. Bilo je njih više kojima je nastup prekinut i njihovo oštrije negodovanje na prekid. Dok ne vidim ime i prezime ubojice ili barem inicijale ne mogu bit siguran, ako je negdje to i objavljeno, molim link da si pročitam.

zontra to bi bila prebrza smrt. Bolje da bude koristan i da radi sjebane fizičke poslove u okovima.

Al najvjerojatnije će biti ovo što @Fenix kaže

[deleted] thx, ipak je on, ko bi reko, pa izgleda mi ko da ni mrava nebi zgazio , hehe!

wooddiebone Znači Intel je ko Lada, radi na lož ulje i rakiju

to sam i ja mislio dok se nisam vozio sa frendicom u ladi gdje je ona zakočila a kočnica propala i spucali smo se u TTa
      i to još po kiši. nije išla brzo, ali se i dalje frajer zavrtio ko beyblade.

• buz

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Kad se to desi, ako auto nema ABS treba "pumpati" kočnicu, stiskati i otpuštati da se simulira rad ABS-a, ali te to nitko ne uči kod nas. Šteta što nisu zaživjele one škole sigurne vožnje, to je trebalo biti obavezno i besplatno, u sklopu autoškole.

To je dobar savijet, ali prosječna osoba nemre tak brzo pumpat kočnicu, pogotovo ne u takvoj situaciji.
        Prvo treba pobjedit paniku da ne stisneš kao magarac iz prve, a onda treba pumpat dovoljno smireno da opet ne baciš auto u lock.

Isto tak, u drugu i pustit da motor sam koči bar do neke mjere.

• buz

•  
            •  
            •  
            •  
          • Uređivano

wooddiebone Zato velim, da su nas to učili na poligonu gdje se simulira proklizavanje, instinkti bi proradili. Pošto nisu, nema što proraditi i prosječna osoba neće reagirati na pravi način. Najveću uslugu sam sebi učinio što sam k'o klinac išao "driftati" pod ručnom na snijegom okovana parkirališta, spasilo me kasnije dosta puta kad sam pretjerao na skliskom.

Mislim da ako ti propadne kočnica (iako realno samo kuplung propada) to bi prije bilo jer fali one tekućine za kočnice (negdje procuri) ili možda kočioni cilindar ne daje dovoljno pritiska.

Po opisu situacije rekao bi da je ovo klasično blokiranje kotača na mokrom uslijed jačeg paničnog stiskanja pedale. Naravno, ako je tehnički kvar možeš pumpati do prekosutra, nema pomoći.

Zato je Volvo mislio na sve (a to sam procitao u svom User Manualu prije par dana).
            Prilikom propadanja kočnice, potrebno je iz sve snage udariti nogom kočnicu koliko je god moguće kako bi se aktivirala sigurnosna kočnica za jednokratnu upotrebu, koja će se prikačiti za diskove i pritom zaustaviti vozilo. Jednom kad se to desi, auto se samo gasi i izbacuje upozorenje hitnog servisiranja.