Čudi me da meni već nije niko prosljedio.

Inače lik je pjevao i u Zagrebu na trgu. Zadnji put sam ga vidio prije jedno 3 i pol tjedna kad sam na trgu čekao frendove, lik je pjevao na par metara od mene.

Nemojte to gledati, imat ćete noćne more.

Skoro sam i ja mislio reć "daj da vidim", al rekoh, bolje da ne gledam - ne treba mi taj morbid curiosity

Prvo nisam znao što sam dobio i što gledam. Onda mi je na kraju videa došla mučnina neka.

Otkad je netko na NL forumu prije nekih 11 godina stavio link za one meksicke obracune bandi gdje jedni drugima rezu glave nozevima i sporo umiru, nema sanse da takve stvari vise gledam.

buz jep, kaj je najbolje, i dalje mislim da ju je moguće izmanipulirat nekim lovačkim pričama

yakuza_stinger Više od pola dokumentarca mi je zvučala kao da je još zaljubljena u lika.

yakuza_stinger Nisam gledao film. Je li rijec o zavodenju te iznudivanju novaca od naivnih zena ? Kolko vidim u clanku pise da su bankrotirale ovo ono a na kraju odlucile otici na odmor u Grčku. Ima smisla 🤨

buz

Baš je zgodna.
        Ne bi doduše se zaletavao sa zaključcima jel tupava il nije.
        Mislim frajer je imao jebeni con. Dođe s novim Rolls Royceom po nju i vozi ju na privatnom avionu. Ne znam tko bi u tom momentu zaključio da lik nema para.

TITANXIS kak da ne, kak radim u centru inače, stalno sam ga slušao kak zavija pod prozorom 🤣

A1 Hrvatska drži se najviših sigurnosnih standarda i zaštite podataka

Giphy - Season 4 Whatever GIF by The Office

Stiscem F tipku za sve techovce tamo u ovom trenu... Netko ima los dan na poslu

Torgue meni je stiglo nedavno ali nisam ulazio u detalje samo naslov pročital.

Fico E i dodaj onaj slogan "Sorry drugi telekomi" Valjda su znali da ce se zapravo morat ispricat u buducnosti 😃

fensisuperstar To je ok onda ako plaća firma "zimske ure" van sezone.Pol godine teško da bi čovjek izdržao u današnjim vremenima bez nekih prihoda.Pogotovo u Ljepoj našoj prekrasnoj.Osim ak nije Rokfelerov rođak,il neki nasljednik imovine iz Norveške po 10-tom koljenu.

Ovaj dečko kaj kuha sa bakom u 321 kuhaj isti je Troy Baker iz mlađih dana.

Nexus hehe, svaku ne baš ali neke kulinarske poput masteršefa i 321 kuhaj da. a drugo ni nema na tv, netflix i ostale paid for watch nemam ako ne ubrajam tv od a1. gledat sam kitchen tv ali maknuli su mi ga jer svaki mjesec mjenjaju tak neke programe baš one koje pratim, baš su zločkići.