TexasFlood ali ja sam za smrtnu kaznu u Republici Hrvatskoj.
Onda bi nas još bilo manje!
TexasFlood ali ja sam za smrtnu kaznu u Republici Hrvatskoj.
Onda bi nas još bilo manje!
TITANXIS I neka.
Čudi me da meni već nije niko prosljedio.
Inače lik je pjevao i u Zagrebu na trgu. Zadnji put sam ga vidio prije jedno 3 i pol tjedna kad sam na trgu čekao frendove, lik je pjevao na par metara od mene.
TexasFlood Daj video proslijedi..makar na PM...
Nemojte to gledati, imat ćete noćne more.
Skoro sam i ja mislio reć "daj da vidim", al rekoh, bolje da ne gledam - ne treba mi taj morbid curiosity
Prvo nisam znao što sam dobio i što gledam. Onda mi je na kraju videa došla mučnina neka.
Otkad je netko na NL forumu prije nekih 11 godina stavio link za one meksicke obracune bandi gdje jedni drugima rezu glave nozevima i sporo umiru, nema sanse da takve stvari vise gledam.
Evo ovog varalice - goli otok i tucanje kamenja. Nema druge.
yakuza_stinger Cecilie mi je show, plava i malo tupava očito. Najbolja kombinacija.
buz jep, kaj je najbolje, i dalje mislim da ju je moguće izmanipulirat nekim lovačkim pričama
yakuza_stinger Više od pola dokumentarca mi je zvučala kao da je još zaljubljena u lika.
yakuza_stinger Nisam gledao film. Je li rijec o zavodenju te iznudivanju novaca od naivnih zena ? Kolko vidim u clanku pise da su bankrotirale ovo ono a na kraju odlucile otici na odmor u Grčku. Ima smisla
bosscorelli Ukratko. Njušim igrani film za koju godinu.
bosscorelli je, pogledaj. Dođe ti da budeš con artist i sviraš kurcu do kraja života.
Baš je zgodna.
Ne bi doduše se zaletavao sa zaključcima jel tupava il nije.
Mislim frajer je imao jebeni con. Dođe s novim Rolls Royceom po nju i vozi ju na privatnom avionu. Ne znam tko bi u tom momentu zaključio da lik nema para.
Stiscem F tipku za sve techovce tamo u ovom trenu... Netko ima los dan na poslu
@master_x ugl radim tokom sezone. 6 mjeseci+ cca a ostalo me isplaćuju dok sam doma. Za sad mi je to ok.
fensisuperstar Taj kog si spomenuo od 2017. nema nikakav post a ti mu odgovaraš wtf?
doctorfreak koji kurac tagao masterxa nisam ni skuzio da mi je promijenio lol
ovo je prilika za sve, ja bih stavio na kovanicu ellie sa prebačenom kunom preko ramena a u ruci mačeta, hehe ili umjesto ellie stavio bih kratosa.
https://www.vecernji.hr/vijesti/prijedlozi-gradana-za-kovanicu-eura-su-urnebesni-od-dva-eura-do-vuce-janjca-i-ovce-1561682
fensisuperstar To je ok onda ako plaća firma "zimske ure" van sezone.Pol godine teško da bi čovjek izdržao u današnjim vremenima bez nekih prihoda.Pogotovo u Ljepoj našoj prekrasnoj.Osim ak nije Rokfelerov rođak,il neki nasljednik imovine iz Norveške po 10-tom koljenu.
master_x ne plaća firma plaća zavod
fensisuperstar A ježi ga onda.
Znači pol godine delaš a pol si kod "najvećeg poslodavca" u HR.
master_x boli me kifla dok mi isplaćuju
Ovaj dečko kaj kuha sa bakom u 321 kuhaj isti je Troy Baker iz mlađih dana.
Vrh