Fico s tobom se jos i volim raspravljati dok ne pocnes sa nekim glupostima o agresiji na temelju jednog moga posta koji malo podrugljivo opisuje neku igru za koju bih realno jos brdo losih stvari moga napisati, ali mi je bilo zao kad sam vidio koliko ste to srcu primili.

doctorfreak Ma kakvo zamaranje , nekad vidim komentar neki i nije mi jasno zast je dobio govnce ili facepalm , pogledam listu rekaciju i vidim u cemu je stvar 😃

u 3,2,1 kuhaj sparili su smešnu kombinaciju, malenu bakicu sa visokim dečkom, najstarija i najmlađi natjecatelj, hehe!

blade pa moglo bi bit nedaj Bože da ta nuklearka se otme kontroli pa malo zažari pa će bit vječita olimpijska baklja.

Jel ima kakvog iskustva s automatiziranjem konvertiranja formata iz rpt u xlsx?
    Znači, napravit neki batch koji bi 500 rpt-ica prebacio u jedan excel.

Imaš online program convertio koji je ovak solidan, ja sam ponešto konvertirao od dokumenata ali ne kao ti nek druge formate ali odrađuje on to dobro. Samo ne znam ima li kakav limit kaj se broju konvertiranja tiće a da je free.

blade

Mene zanima kak su uspjeli napravit njukicu tak da brdo i praktički cjelo selo prolazi kroz nju.

Tzereen Jel ima kakvog iskustva s automatiziranjem konvertiranja formata iz rpt u xlsx?

fs libary, javascript, pootvaras sve fajlove, spremis content u array, xlsx npm library, nova excelica, foreach, potrpas sve u xlslx i sejvas. Pol sata posla 🙂

foggy neovisno o tome jel još i neko glupo zaglavlje i podnožje u svakom rpt-u?

Tzereen Pojma ti neam. Sve se lako iskodira i pocupa, dajem popust forumasima 🙂

Tzereen nisam siguran ako pws ima cmdlet za rptove, ali ako ima onda easy. Get content svakog rpta filea kroz foreach, formatiras po zelji unutar polja ili polje sa hashtableovima ako imas kolumne, headere, podnozja, te na kraju export u xslx. Mozes i u csv delimitan po zelji za laksi pregled

Ili odes na upwork i platis indijca 2$ da ne moras slusat ove nase nebuloze

Edit:
          Ja procitao rtf file. Onda kita kitica, iako rtp koliko vidim ide u txt, ali i dalje mozda imam premalo informacija da predlozim nesto. Inace svasta radim po excelu uz javascript/C# libraryje i relativno je lako, ali brijem da tebi trebaju ti reporti koji su relikvija u excelu i slozeni da tamo budu iskoristivi. CSV ok, ali CSV nema formate

Dobio sam na whatsapp video gdje je navodno lik ubio onu ženu u Rijeci. Ne znam jel netko od vas to vidio ali ja sam za smrtnu kaznu u Republici Hrvatskoj.