Blebetaonica 2
Da dobijem Eurojacpokt nebi nitko ni znao da sam ga dobio. Toliko to tome što bi i gdje bi
Dobio je dečko euro jackpot.
14 eura pogodio 3 broja. I onda dobio jezikovu juhu zašto troši na gluposti.
Prihvatio bi i ja euro jackpot.
Čisto da si kupim stan i Peugeot 2008 i mami neku garsonjeru. Uzeo bih neplaćeni godišnji godinu dana da putujem po svijetu, a onda bi vjerojatno i nastavio s poslom tu di jesam. Fakat volim svoj posao i svoju ekipu i htio bih nastaviti raditi takvo nešto.
Da dobijem eurojackpot, kupio bih 20000 Xbox Series X i svaki dan slao po jedan komad na adresu Emiliju i PS2MASTERu.
- Uređivano
usput bi organizirao za @Tzereen a mega orgiju. Sve ženske bi na sebi nosile RGB donje rublje sa logom razera
blade baš, kakva tuga
A jeste boomeri.
Tzereen sa time da vozim 406 karavan.... jedini peugeot koji ću ikad više kupit ako moram kupit bit će peugeot onyx. ostali mogu gorit u paklu
Nissan GTR. Mercedes GLE, bmw X1, Tuareg, honda civic... kakav mrtvi pežo???
U klauzuli za osvajanje Eurojackpota treba pisati da se ne smije s tim novcem kupiti: Francuz, karavan, SUV hibridi.
Dok čitam malo odgovore, a bome baš je finu raspravu potegao Tzeky, svaka mu čast, imam osjećaj da jedino ja ne želim imati djecu.
Prije 12-13 godina nisam ni ja htio imati djecu ali sa svakom navrsenom godinom mi se zelja da postanem otac povecavala a svoj vrhunac je dozivjela 2015.(29g sam imao) kad sam shvatio da je velika sansa da nikad necu moci dobiti djecu. Sva sreca sve se okrenulo na bolje pa o tome vise ne moram ni misliti a biti otac je daleko najljepsa stvar koja mi se dogodila.
Ne osudjujem ljude koji ne zele imati djecu, svi smo razliciti i zasto bi netko zbog nekakvih drustvenih normi radio nesto sto ne zeli.
- Uređivano
Garrus_V drago mi je zbog tebe. I meni se čini da nema veće sreće u životu od toga.
Daleko od toga da nisam i ja hedonist. Da volim skuplje i kvalitetnije stvari, da imam svoje običaje i rituale. Smatram da je to full zdravo. Treba čovjek misliti i na to. Ne bit rob drugima.
Ali na kraju dana, i na kraju života, kaj imaš ako si samo tu bio da misliš na svoju guzicu i svoja jajca? Meni su djeca velika želja. Ne zbog društva ili društvenih normi, već zbog sebe. Mislim da bi tom djetetu mogao pružiti iznimnu količinu ljubavi i pažnje. Čak i ako bude curica. ( Moram malo šale za kraj, preozbiljne su teme)