Mislim da bi nastavio raditi da dobijem na eurojackpotu, jer ovo sto radim me ispunjava, imam svoj tempo, ja odredujem projekte, sto cu raditi, sto cu uciti i kako cu napredovati. Na kraju radnog dana budem ispunjen i zadovoljan, a svaki dan, ali bas svaki naucim nesto novo. Bez tog rada, vrlo brzo bi ispario i postao poput ovih razno raznih celebritya kojima nakon svega postane dosadno u zivotu.
Stay humble mali covjece...
Vrlo vjerojatno bi pokrenuo i neki svoj biznis, nesto sto bi me ispunjavalo, a bilo i profitabilno.
Sto se tice smrti i razmisljanja o istoj, ne zamaram se previse, jer nema nicega nakon smrti. To je isto kao da se pokusate sjetiti sto je bilo prije vaseg rodenja. Nista. Eternal darkness, ne postojanje, nema atoma, procesa, svijesti. Tako i nakon smrti, ostaju vasa djeca i djela iza vas, a ne vi u nekom drugom obliku. Raspadnete se na osnovne elemente razno raznim procesima i gameover.
Blebetaonica 2
Da dobijem Eurojacpokt nebi nitko ni znao da sam ga dobio. Toliko to tome što bi i gdje bi
Dobio je dečko euro jackpot.
14 eura pogodio 3 broja. I onda dobio jezikovu juhu zašto troši na gluposti.
Prihvatio bi i ja euro jackpot.
Čisto da si kupim stan i Peugeot 2008 i mami neku garsonjeru. Uzeo bih neplaćeni godišnji godinu dana da putujem po svijetu, a onda bi vjerojatno i nastavio s poslom tu di jesam. Fakat volim svoj posao i svoju ekipu i htio bih nastaviti raditi takvo nešto.
Da dobijem eurojackpot, kupio bih 20000 Xbox Series X i svaki dan slao po jedan komad na adresu Emiliju i PS2MASTERu.
- Uređivano
usput bi organizirao za @Tzereen a mega orgiju. Sve ženske bi na sebi nosile RGB donje rublje sa logom razera
blade baš, kakva tuga
A jeste boomeri.
Tzereen sa time da vozim 406 karavan.... jedini peugeot koji ću ikad više kupit ako moram kupit bit će peugeot onyx. ostali mogu gorit u paklu
Nissan GTR. Mercedes GLE, bmw X1, Tuareg, honda civic... kakav mrtvi pežo???
U klauzuli za osvajanje Eurojackpota treba pisati da se ne smije s tim novcem kupiti: Francuz, karavan, SUV hibridi.
Dok čitam malo odgovore, a bome baš je finu raspravu potegao Tzeky, svaka mu čast, imam osjećaj da jedino ja ne želim imati djecu.
Prije 12-13 godina nisam ni ja htio imati djecu ali sa svakom navrsenom godinom mi se zelja da postanem otac povecavala a svoj vrhunac je dozivjela 2015.(29g sam imao) kad sam shvatio da je velika sansa da nikad necu moci dobiti djecu. Sva sreca sve se okrenulo na bolje pa o tome vise ne moram ni misliti a biti otac je daleko najljepsa stvar koja mi se dogodila.
Ne osudjujem ljude koji ne zele imati djecu, svi smo razliciti i zasto bi netko zbog nekakvih drustvenih normi radio nesto sto ne zeli.