Prihvatio bi i ja euro jackpot.

Čisto da si kupim stan i Peugeot 2008 i mami neku garsonjeru. Uzeo bih neplaćeni godišnji godinu dana da putujem po svijetu, a onda bi vjerojatno i nastavio s poslom tu di jesam. Fakat volim svoj posao i svoju ekipu i htio bih nastaviti raditi takvo nešto.

Da dobijem eurojackpot, kupio bih 20000 Xbox Series X i svaki dan slao po jedan komad na adresu Emiliju i PS2MASTERu.

usput bi organizirao za @Tzereen a mega orgiju. Sve ženske bi na sebi nosile RGB donje rublje sa logom razera

Tzereen sa time da vozim 406 karavan.... jedini peugeot koji ću ikad više kupit ako moram kupit bit će peugeot onyx. 😃 ostali mogu gorit u paklu
    Nissan GTR. Mercedes GLE, bmw X1, Tuareg, honda civic... 😃 kakav mrtvi pežo??? 😃

U klauzuli za osvajanje Eurojackpota treba pisati da se ne smije s tim novcem kupiti: Francuz, karavan, SUV hibridi.

Dok čitam malo odgovore, a bome baš je finu raspravu potegao Tzeky, svaka mu čast, imam osjećaj da jedino ja ne želim imati djecu.

Fico ni ja. Jedino ako ces ih ti cuvati dok ja lunjam okolo.

sanzo za njega čak nisam ziher. Po svemu kako se razvija, previše voli druge aspekte života da bi razmišljao o tome.

Ali moguće da si u pravu. Mnogima ta želja dodje kasnije.

Ja ju doduše imam od 20-ih, ali eto, 42 godine i dalje bez klinca. Život piše svakakve priče.

Prije 12-13 godina nisam ni ja htio imati djecu ali sa svakom navrsenom godinom mi se zelja da postanem otac povecavala a svoj vrhunac je dozivjela 2015.(29g sam imao) kad sam shvatio da je velika sansa da nikad necu moci dobiti djecu. Sva sreca sve se okrenulo na bolje pa o tome vise ne moram ni misliti a biti otac je daleko najljepsa stvar koja mi se dogodila.

Ne osudjujem ljude koji ne zele imati djecu, svi smo razliciti i zasto bi netko zbog nekakvih drustvenih normi radio nesto sto ne zeli.

Garrus_V drago mi je zbog tebe. I meni se čini da nema veće sreće u životu od toga.

Daleko od toga da nisam i ja hedonist. Da volim skuplje i kvalitetnije stvari, da imam svoje običaje i rituale. Smatram da je to full zdravo. Treba čovjek misliti i na to. Ne bit rob drugima.

Ali na kraju dana, i na kraju života, kaj imaš ako si samo tu bio da misliš na svoju guzicu i svoja jajca? Meni su djeca velika želja. Ne zbog društva ili društvenih normi, već zbog sebe. Mislim da bi tom djetetu mogao pružiti iznimnu količinu ljubavi i pažnje. Čak i ako bude curica. 😂😂 ( Moram malo šale za kraj, preozbiljne su teme)

Tzereen Ali na kraju dana, i na kraju života, kaj imaš ako si samo tu bio da misliš na svoju guzicu i svoja jajca? Meni su djeca velika želja. Ne zbog društva ili društvenih normi, već zbog sebe. Mislim da bi tom djetetu mogao pružiti iznimnu količinu ljubavi i pažnje. Čak i ako bude curica. 😂😂 ( Moram malo šale za kraj, preozbiljne su teme)

Pa da to po meni tako i treba biti. Nista pocni raditi na tome 😄

Nismo jos sigurni da li zelimo drugo ali eto ako bude ja bi volio da bude curica, ne znam kako bi s dva decka izasao na kraj.

Garrus_V e pa želim vam da vam se ostvari kaj planirate! ❤️

sanzo Ne odbacujem tu mogućnost. Neću biti ista osoba kao što nisam ni sada ista osoba kao prije 5 godina. Međutim to je nešto što me godinama prati kao konstanta i za sada nema naznake da će se promijeniti. Ako se promijeni, odlično, daleko sam još od toga da za takvo što bude kasno, no ako se ne promijeni... Pa... Isto odlično. Mislim da mi je najviše drago što za sada znam o nekim stvarima što želim, a što ne želim pa mi ne radi preveliki stres oko toga jesam li izgubljen ili ne i sl.

Fico jesam li izgubljen ili ne

Pa reko bi da je to jako bitno u životu. Možda i najbitnije. Da znaš kaj hoćeš i da na kraju dana možeš reć - no regrets.

Kaj god da si odlučio i radio da si zadovoljan.

Tzereen Ma imam i ja stvari koje žalim već sada. Čini mi se nemogućim da nemaš nešto za čime žališ. No pokušavam koristiti to da sam svjestan toga kako bih u budućnosti napravio (ili ne napravio) čim manje toga zbog čega bih žalio.

Fico imam ih i ja. Pokušavam naučiti kako preći preko toga i oprostiti si, ali sam sebi najteže opraštam. Hahaha.

Treba naći balans izmedju stava - bmk i ovog di sam sebe šamaraš. Da, nečeg mi je žao, ali iz tog mogu nesto i naučiti.