Fenix i ja prije nekih 2h. To treba moći, biti takav lažov i manipulator do samog kraja. Frajer je izmislio funkcionalnu ponzi shemu sa ženskama.

Tzereen Ljudi, jel razmišljate zašto ste tu?
Kaj bi htjeli ostavit iz vas?
Bojite li se smrti?

Samo u kontekstu toga da je jebeno što postojim u ovo doba na 3. kamenčiću od Sunca i imam prilike uživati u svim blagodatima života. Ovo što je netko potegnuo pitanje eurojackpota, nastavio bi raditi sve što i do sada, samo bih imao hrpu kapitala za investiciju u hrpe poslovnih ideja koje imam lol.

Jedino kaj bi htio ostaviti jednog dana iza sebe je pametno i snalažljivo dijete (tj. na mjestu odraslu osobu), ostalo je sve brija na neki ego.

Mislim da se ne bojim smrti jer je to put za svako živo biće i treba samo cijeniti tu činjenicu što smo uopće živi i svjesni sebe. Ja sam vrlo sretan sa svojim životom pa dokle god to sve skupa potraje 🙂

Hvala svima kaj ste uzeli vremena i odgovorili. Bilo je lijepo i zanimljivo čitati komentare.

Da osvojim eurojackpot, poceo bi glumit poslovnog andjela. Cisto da vidim jesam li u stanju povecat tu lovu i da mi to bude posao

STIGLO SVE NA NAPLATU. facebook popusio 250 milijardi! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ja se slazem sa misljenjem vas par koji kazu da nikad vise ne bi radili da dobiju na lotu jer isto razmisljam. Postoji toliko toga sto bih volio probati u zivotu a koci me samo to sto nisam milijunas. Da imam tipa 20 milijuna eura na racunu itekako bih znao zivjeti da mi ne bude dosadno bez posla.

Kako je zabavan sport ovaj biatlon. Gledam ga samo na ZOI, ali uvijek bude ludnica. Današnja utrka je bila štafeta i to miješana (2 žene i 2 muškarca svaka država). Toliko obrata kroz cijelu utrku, odličnog pucanja, užasnog pucanja, skijanja i na kraju luda završnica vodeće trojke koji su završili unutar par metara, a 24km je ukupna duljina utrke. Prejeben sport.

Mislim da bi nastavio raditi da dobijem na eurojackpotu, jer ovo sto radim me ispunjava, imam svoj tempo, ja odredujem projekte, sto cu raditi, sto cu uciti i kako cu napredovati. Na kraju radnog dana budem ispunjen i zadovoljan, a svaki dan, ali bas svaki naucim nesto novo. Bez tog rada, vrlo brzo bi ispario i postao poput ovih razno raznih celebritya kojima nakon svega postane dosadno u zivotu.
      Stay humble mali covjece...
      Vrlo vjerojatno bi pokrenuo i neki svoj biznis, nesto sto bi me ispunjavalo, a bilo i profitabilno.
      Sto se tice smrti i razmisljanja o istoj, ne zamaram se previse, jer nema nicega nakon smrti. To je isto kao da se pokusate sjetiti sto je bilo prije vaseg rodenja. Nista. Eternal darkness, ne postojanje, nema atoma, procesa, svijesti. Tako i nakon smrti, ostaju vasa djeca i djela iza vas, a ne vi u nekom drugom obliku. Raspadnete se na osnovne elemente razno raznim procesima i gameover.

zontra To je sport koji tamošnji gledatelji ne mogu vidjeti svi istovremeno i jedino je za tv ali da, interesantan je. Si gledal otvorenje?

Da dobijem Eurojacpokt nebi nitko ni znao da sam ga dobio. Toliko to tome što bi i gdje bi

TITANXIS

Nešto malo sam otvorenja gledao. Nije mi hajp kao prije, ali alpsko skijanje, hokej i bitalon te skijaške skokove ću ispratiti.

Dobio je dečko euro jackpot.

14 eura 😀 pogodio 3 broja. I onda dobio jezikovu juhu zašto troši na gluposti.

oxi Pa kaj onda,platio je kombinaciju 2.60€,znači da je u plusu.
          A Jackpot bude drugi puta.

Prihvatio bi i ja euro jackpot.

Čisto da si kupim stan i Peugeot 2008 i mami neku garsonjeru. Uzeo bih neplaćeni godišnji godinu dana da putujem po svijetu, a onda bi vjerojatno i nastavio s poslom tu di jesam. Fakat volim svoj posao i svoju ekipu i htio bih nastaviti raditi takvo nešto.

Da dobijem eurojackpot, kupio bih 20000 Xbox Series X i svaki dan slao po jedan komad na adresu Emiliju i PS2MASTERu.

usput bi organizirao za @Tzereen a mega orgiju. Sve ženske bi na sebi nosile RGB donje rublje sa logom razera