StarFox_N Upravo to, ima toliko toga za raditi.
Prvo bi putovao, malo po Americi road trip, otić na Nascar, NBA utakmicu i tak to.
Pa po zimi na skijanje, kad mi dojadi onda na južnu hemisferu lovit ljeto dok se ljudi tu smrzavaju.
Išao bi naučiti voziti avion, najveći koji možemo mi civili.
Kupio bi si neki trkaći auto, niš posebno, možeš kupiti Toyotu Yaris i vozit kup. Platio bi si nekog mehaničara i utrkivao se. Išao bi i po stazama okolo vozit track dayeve. Mislim da bi se preselio tam kraj Nurburgringa na jedno 2 mjeseca i svaki dan vozio krugove. Da ne radim više dana u životu, ne bi mi niti bilo dosadno, niti bi se osjećao beskorisno. Da i dođe do toga, otišao bi volontirati onda u dom za nezbrinutu djecu ili u azil za životinje. Ali nikakav posao, ni moj ni tuđi me više ne bi vidio. Osim na početku dok ovo s GT-Rom ne izvedem, ali kasnije više ne bi. 😄

Ja bi proveo sigurno par godina kao Matthew McConaughey u filmu Beach Bum.
Još da mi je žena Isla Fisher....

Dalo bi se.

Zivot je prekratak da ga trosis na posao. Kad ne bih morao, kurcem ne bih mrdnuo. Plaza i dvije mulatkinje nek masu palminim listovima i prave ladovinu, a preplanula azijatkinja neka nosi Yamazaki izmedju pauza spavanja.

Tzereen Bojite li se smrti?

Zanimljivo mi je bilo čitat mišljenja na ova tvoja pitanja i općenito stav ljudi na dobitak na eurojackpotu.

Moram priznat da podržavam i Buza i Fiću i Starfoxa.
    Posao me više nebi vidio. Nikad.
    Bar ne na takav način kak 97% nas živi - 5/6 radnih dana u tjednu, 6-8 radnih sati dnevno. Ponekad i prekovremeno, ponekad i izgaranje (bar ako pričam o sebi, al oke, krećem u neku ssmohvalu, a to mi nije cilj).
    Odjebi od mene sa tim, želim živjeti za svoj gušt i želim svoje vrijeme trošiti onak kak ja hoću.

buz I uvijek gledam da imam nešto unaprijed čemu ću se veselit, rođenje djeteta, izlazak neke dobre igre, odlazak na more/putovanje i slično. I onda me to drži

Ovo je ko da sam ja pisal... Pa jbte, pogledajte samo mene kako brojim dane do izlaska Horizona. U očima mnogih jako banalna stvar, al eto, meni nešto što me jako veseli s obzirom na to kolka strast mi je gaming.
    Jučer mi na fejsu ovi iz Volto Palabre odgovore da konačno idu u tisak sa novom knjigom iz Abercrombieve zadnje trilogije... Znači, ja se razveselio ko beba kad joj daš zvečku. Tolko mala stvar, a mene sad jebački drži.

Krenul sam mršavit (zdravije se hranit) od kolovoza prošle godine, skinul sam 21 kilu dosad. Drži me taj neki cilj da do cca srpnja skinem još 15. Jbte led, bit ću jebeni novi čovjek sa 35 kila manje.
    Iščekujem da ću ipak bit i primamljiviji ženama sa tih 30-40kg manje, skoro 3 godine su mi prošle od zadnje veze. Isto jedna stvar koja me drži, upoznavanje nekog novog, sve nove stvari koje bi radil sa njom...
    Ima dosta stvari koje me vesele u životu, u slobodno vrijeme mi nikad nije dosadno i tu potpisujem Buza 1000%.

Nego, da se vratim na Tze-ovo pitanje...
    Da, znam se uhvatiti razmišljanja o smrti i iskreno mi je to jedan od najvećih strahova.
    Koliko mi je ostalo, što će bit samnom, što će bit sa mojom dušom, da li stvarno sve završava...
    Previše pitanja na koje nitko ne može odgovoriti i stisne me u prsima kad počnem razmišljati o tome. Ali baš ono, stisne... Osjetim začetak neke lagane panike ak se baš fokusiram na to, pa je bolje čim manje o tome.
    Možda i zbog toga pokušavam iskoristiti život što više mogu, živjet po nekim svojim uvjerenjima (koliko mogu) i uživat u stvarima koje me vesele.

Kad smo kod milijuna, upravo odgledao The Tinder Swindler na Netflixu. Kome treba Eurojackpot 😄

Fenix i ja prije nekih 2h. To treba moći, biti takav lažov i manipulator do samog kraja. Frajer je izmislio funkcionalnu ponzi shemu sa ženskama.

Tzereen Ljudi, jel razmišljate zašto ste tu?
      Kaj bi htjeli ostavit iz vas?
      Bojite li se smrti?

Samo u kontekstu toga da je jebeno što postojim u ovo doba na 3. kamenčiću od Sunca i imam prilike uživati u svim blagodatima života. Ovo što je netko potegnuo pitanje eurojackpota, nastavio bi raditi sve što i do sada, samo bih imao hrpu kapitala za investiciju u hrpe poslovnih ideja koje imam lol.

Jedino kaj bi htio ostaviti jednog dana iza sebe je pametno i snalažljivo dijete (tj. na mjestu odraslu osobu), ostalo je sve brija na neki ego.

Mislim da se ne bojim smrti jer je to put za svako živo biće i treba samo cijeniti tu činjenicu što smo uopće živi i svjesni sebe. Ja sam vrlo sretan sa svojim životom pa dokle god to sve skupa potraje 🙂

Hvala svima kaj ste uzeli vremena i odgovorili. Bilo je lijepo i zanimljivo čitati komentare.

Da osvojim eurojackpot, poceo bi glumit poslovnog andjela. Cisto da vidim jesam li u stanju povecat tu lovu i da mi to bude posao

STIGLO SVE NA NAPLATU. facebook popusio 250 milijardi! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ja se slazem sa misljenjem vas par koji kazu da nikad vise ne bi radili da dobiju na lotu jer isto razmisljam. Postoji toliko toga sto bih volio probati u zivotu a koci me samo to sto nisam milijunas. Da imam tipa 20 milijuna eura na racunu itekako bih znao zivjeti da mi ne bude dosadno bez posla.

Kako je zabavan sport ovaj biatlon. Gledam ga samo na ZOI, ali uvijek bude ludnica. Današnja utrka je bila štafeta i to miješana (2 žene i 2 muškarca svaka država). Toliko obrata kroz cijelu utrku, odličnog pucanja, užasnog pucanja, skijanja i na kraju luda završnica vodeće trojke koji su završili unutar par metara, a 24km je ukupna duljina utrke. Prejeben sport.

Mislim da bi nastavio raditi da dobijem na eurojackpotu, jer ovo sto radim me ispunjava, imam svoj tempo, ja odredujem projekte, sto cu raditi, sto cu uciti i kako cu napredovati. Na kraju radnog dana budem ispunjen i zadovoljan, a svaki dan, ali bas svaki naucim nesto novo. Bez tog rada, vrlo brzo bi ispario i postao poput ovih razno raznih celebritya kojima nakon svega postane dosadno u zivotu.
          Stay humble mali covjece...
          Vrlo vjerojatno bi pokrenuo i neki svoj biznis, nesto sto bi me ispunjavalo, a bilo i profitabilno.
          Sto se tice smrti i razmisljanja o istoj, ne zamaram se previse, jer nema nicega nakon smrti. To je isto kao da se pokusate sjetiti sto je bilo prije vaseg rodenja. Nista. Eternal darkness, ne postojanje, nema atoma, procesa, svijesti. Tako i nakon smrti, ostaju vasa djeca i djela iza vas, a ne vi u nekom drugom obliku. Raspadnete se na osnovne elemente razno raznim procesima i gameover.

zontra To je sport koji tamošnji gledatelji ne mogu vidjeti svi istovremeno i jedino je za tv ali da, interesantan je. Si gledal otvorenje?

Da dobijem Eurojacpokt nebi nitko ni znao da sam ga dobio. Toliko to tome što bi i gdje bi

TITANXIS

Nešto malo sam otvorenja gledao. Nije mi hajp kao prije, ali alpsko skijanje, hokej i bitalon te skijaške skokove ću ispratiti.