Fenix to se definitivno slažem, pogotovo jer se radi o potpuno drugačijoj publici. Smatram kako Nintendo nema istu publiku kakvu imaju PlayStation i XBox. PlayStation i XBox imaju sličnu publiku. To što je Microsoft kupio Bethesdu i Activision mislim da se ne bi trebalo odraziti na Nintendo.
Svaka konkurencija je dobra jer tjera druge uključene u tržišnu igru da postanu bolji. To što je Microsoft kupio dvije jake firme ne znači nužno da će PlayStation propasti, dapače, možda postanu bolji i konkurentniji, a na kraju je najbitnije da profitiraju igrači.

Što će biti, vrijeme će pokazati i mislim da je vrlo teško govoriti što će biti no vidi se u kojem smjeru ide Microsoft.

Picek To što je Microsoft kupio dvije jake firme ne znači nužno da će PlayStation propasti, dapače, možda postanu bolji i konkurentniji

Bolji i konkurentniji ne mogu postati ako izgube 12% vrijednosti preko noći. Već su gori, smanjen im je prostor reagiranja i primorani su ući u borbu s akvizicijama koju gube u startu. Igre i njihova imena su u ovom kontekstu totalno nebitna.

S druge strane, pozitivno je što ćemo u narednih nekoliko tjedana dobit najave velikih ekskluziva koje inače nebi još barem pola godine. Vjerojatno nas čeka najjači State of Play ikad. Negativno je što će se usporiti razvoj tih istih igara...

Fenix
      Samo ti ukazujem kolko s tvoje strane nije bilo fer ono jučer.
      Napisao sam ti veliki post tamo pa se neću ponavljat.

buz
      Ja nisam na nekoj strani. Ne vodim rat i ne predstavljam nikog osim sebe.
      Maksimalno sam nepristran i svoje postove argumentiram.

Ja sam našu rspravu smatrao civiliziranom i zanimljivom jučer i nisam ja taj koji ju je pretvorio u ono što je bila na kraju dana.

Fenix misli da ja kad pišem post razmišljam o tome kakvu bi kaznu mogao dobiti.
      Ja ne funkcioniram tak i mislim da pokazujem to sasvim u redu.
      Imam mišljenje, možda je drugačije od većine, ali u životu nisam iznio mišljenje da nisam bio spreman na širu raspravu o istome sa argumentima i protuargumentima.

Zato kažem. Doslovno mi izgleda ko da me zajebavate.
      Unosim trud u svaki post, argumetiram svako mišljenje koje iznesem i na svaki odgovor dajem jednako ili još više opširan odgovor, a dobivam s druge strane da sam toksičan i da provociram zato jer mi je slučajno maverick lajkao post.

Ja sam ja i pišem svoje postove.
      Nemojte me trpat u tabore niti zaključivat što sam ja mislio na temelju toga koji ljudi se sa mnom slažu.

Ako je cilj imati kvalitetnu raspravu na forumu, onda nisam ja taj koji radi protiv toga.

Tzereen to je po meni jedno isto, fan-fanboy, neznam ko je prvi iskovao tu riječ fanboy ali vjerojatno je to da ne podnaša previše ljude koji vole i cijene nešto (možda više nego drugi ali to je sve ajnštajn). Moraš imat dušu da voliš nešto, ne možeš stalno mrzit i sve da ti je svejedno, tad si zombi jebote, čovjek ljuštura.

wooddiebone Malo je licemjerno da prije sat vremena trpaš ljude u tabore, a sad se buniš kad tebe trpaju u tabor. Zašto ti možeš to drugima raditi, znaš možda što je njima u glavi?
        Uostalom, ja sam tebi odgovarao na tvoj post ovdje i on je bitan u toj priči, apsolutno mi nije bilo bitno tko je tebi lajkao postove u nekoj drugoj temi. Ta tema je uzeta samo kao argument da nisi u pravu, mogla je biti bilo koja druga takvog tipa, ova je samo najsvježija pa je iskorištena.
        Kad je dobar dio ove tzv. Sony Defence Force ekipe pljuvao što su igre cross platform PS4/PS5 i još će dugo biti i nisu zadovoljni time jer neće moći uživati njihov puni potencijal, gdje ste onda svi vi bili?

Torgue vjerojatno se radi NieR: Automata 4K@60 remaster. 💣🍾

Fenix točno to kaj veliš za State of Play, morat će Sony naći načina da se suprostavi ovakvim akvizicijama, a iz toga će samo proftirati igrači. Što se tiče odgoda igara, u veljači i ožujku izlazi toliko dobrih igara da imam kaj igrati do kraja godine.

buz Malo je licemjerno da prije sat vremena trpaš ljude u tabore, a sad se buniš kad tebe trpaju u tabor. Zašto ti možeš to drugima raditi, znaš možda što je njima u glavi?

Ja nisam osobno nikoga trpao u tabor niti zaključivao nečije namjere iza postova po tome kojem "taboru" pripadaju.
          Ti postovi su nastali iz ogorčenja koje vučem od jučer jer očito postoje određene teme zbog kojih normalni članovi moraju cenzurirati svoje postove da ne triggeraju neke ljude.
          To je već duže vremena stanje na forumu. I uvijek se ponavlja isti pattern i uvijek oko istih tema i istih ljudi. I dosta članova to vidi.
          Ti možeš biti u bilo kojem od "tabora" ja neću na tvoj post odgovarati tvome taboru nego tebi i isključivo onome što si ti napisao.
          Isto vrijedi za sve ostale članove.

buz Uostalom, ja sam tebi odgovarao na tvoj post ovdje i on je bitan u toj priči, apsolutno mi nije bilo bitno tko je tebi lajkao postove u nekoj drugoj temi. Ta tema je uzeta samo kao argument da nisi u pravu, mogla je biti bilo koja druga takvog tipa, ova je samo najsvježija pa je iskorištena.

buz Jel vam sad circlejerk kompletiran?

Konkretno se na ovo referiram.
          I ne kvotam ti ovo sada da diskreditiram tvoje mišljenje ili karakter, samo ti ukazujem na problem koji me smeta.
          Mene se optužuje za nekakvo trovanje teme, a ti uletiš sa prosto proširenom rečenicom kojoj namjera na prvi pogled nije ništa nego prcanje.
          I ok, kao što rekoh, svi znamo pasti na niske strasti, nebitno iz kojeg razloga, ali ako smo temu nastavili normalno, a barem iz moje perspektive se činilo kao da jesmo, zašto se onda dogodio kuršlus jučer?
          Ja znam da ja nisam nastavio sa nikakvim provokacijama ili podbadanjima, a čini mi se da nisi ni ti.

buz Kad je dobar dio ove tzv. Sony Defence Force ekipe pljuvao što su igre cross platform PS4/PS5 i još će dugo biti i nisu zadovoljni time jer neće moći uživati njihov puni potencijal, gdje ste onda svi vi bili?

Ja sam isto negodovao na to i pisao sam o tome na forumu. I još uvijek to radim.

Woodie kad vidi da je Fenix razočaran njegovim ponašanjem

wooddiebone Okej Woodie, ako me quotamo ajmo quotati zašto sam ja napisao "Jel vam sad circlejerk kompletiran?"

Evo bisera:

prayer DRŽITE ME JEDNOSTAVAN NE MOGU 😂😂😂

maverick Odlicna vijest! Naprijed Microsoft!

maverick vidi ih sto fejspalmaju i davnvotaju. Hahahah kakav cirkus!

prayer Teški dani 😂

wooddiebone A oni kojima smeta ovo, drago mi je vidjet da su to još uvijek sve isti ljudi za koje očekujem da će im smetat.
              Ništa novo na tom frontu.

Pa ovo je školski primjer circlejerka.

Dok su se cijelo vrijeme neki (ne svi, bilo je svakakvih postova) trudili objasniti zašto smatraju da je to loše. Raspisali su rečenice i rečenice argumenata, neki od tih ljudi su inače prilično objektivni, ali to se preskočilo naravno kao što se uvijek preskače jer nisu važni argumenti.

Woodie bude izazval WW3 kad Putinu na uhu kaže:"eee znaš šta ti je rekooooo. E brate Putine... da je meni tako rekooo ja mu nebi oprostio"
              aj bok to je to provokator i muljator! MUČKI

Bit ću iskren, @buz i sam znaš trolati u temama, sprdanje s Ubisoftom, pasivno-agresivno negiranje nečijih argumenata (i sami smo se našli u tome kad se pričalo o Bethesdinim igrama), zahtjevi za javnim isprikama i sl. Znao si potkuriti vatru i samo nestati, isto bez da bi ostavio neki objektivan i argumentiran odgovor.

DRŽITE ME JEDNOSTAVAN NE MOGU

Ovo ne smatram nimalo drukčijim od tvog pristupa.

Odlicna vijest! Naprijed Microsoft!

Ovo je nečije mišljenje koje se može prozivati, kontrirati, kritizirati, sve, nema problema, ali ne vidim zašto netko to ne bi napisao.

vidi ih sto fejspalmaju i davnvotaju. Hahahah kakav cirkus!

Teški dani

U redu, krugodrk, jasan ko dan, nema problema.

A oni kojima smeta ovo, drago mi je vidjet da su to još uvijek sve isti ljudi za koje očekujem da će im smetat.
              Ništa novo na tom frontu.

Poklopite ga i gotova priča.

Mislim da je pretjerana reakcija od strane Woodieja, mavericka i ekipe, no s druge sam strane vrlo svjestan toga da je ovdje bilo puno primjera revizionizma kvalitete igara ovisno o tome dolaze li na PlayStation ili ne, kao i miješanja interesa za nekom igrom s njenom kvalitetom.

Da nije riječ o Sonyju i Microsoftu, ne bi se ni upola ovako reagiralo na banalne objave. Iz buhe radite slona.

yakuza_stinger Crash i Spyro više nisu relevantni. Nostalgia trip koji je usahnuo još prošle god.

Crash vrijedi, četvorka je ubila. Spiru jebeš, i tad mi nije bio napet. Obje nisu hot merch trenutno, ali sami su si krivi. Žao mi je zbog Crasha, ako bude novi, želim ga igrat. Nek si nabiju relevantni COD u dupe.

Fenix nastavljaš silovat taj tipfeler unatoč tomu da sam već potrošio 10.ak radnih sati istražujući i pisući o materiji, što je posebno jadno od tebe.

Ma većina što on napiše je dosta jadno od njega, nemoj se obazirat 😃

Microsoft ne moze kupit niti Nintendo niti Sony. Nije da nemaju para. @Fico kako stoje zakoni o monopolu ako je merger u pitanju?

DarkPunisher
                  Fuck... I'd take that.

N + S bi sabilo realno. Ali to se neće dogoditi nikad pa ni tad.