Microsoft kupuje Sony, Nintendo (drugi pokušaj 😆), EA i Ubisoft, prestaju s prodajom igara, sve ide na gamepass i dižu cijenu na €50 mjesečno. Ferrari Master Plan. Igrat ćemo samo indijance.

Nexus Ovo je anti-consumer do jaja, kao da već Activision sam po sebi nije bio anti-consumer.

Kako je ovo anti consumer? Please obrazlozi 🙂

Heat Igrat ćemo samo indijance.

Čekam vas tu već godinama.

Fico Čekam vas tu već godinama

Vrati se u Evropu, imamo paštašute

Vidim da ste spominjali nešto o pušenju, travi itd.

Brijem da sam među rijetkima koji nikad nije probao baš ništa. Čak ni cigaretu 😃

Alkohol sam pio ali to samo kad bi išao vanka. Nikad nikakvo pretjerivanje ili šta ti ja znam. I to je trajalo između 18-25 god. Poslje 25 sam se samo par puta godišnje napio i tjt.

resident_evil Zbog takvih poput tebe mi ostali moramo pit duplo da vratimo balans u normalu!

Ne znam ljudi što je vama. Ja isto nisam nikad pio niti pušio, kamoli probao neke opijate. To je trajalo sve do moje 15 godine.

fensisuperstar
          Monopoliziranje franšiza koje su do jučer bile dostupne na više-manje svim platformama 30+ godina na samo jednu ili dvije je anti-consumer kao i stavljanje svih franšiza iza skroz odvojenog paywalla. Činjenica da će sve te igre ići na GamePass je također sama po sebi anti-consumer je se normalizira ona mantra "you won't own anything, and you'll be happy" ilitiga kontrola nad vlasništvom tj. implementacija modela koju su u MS-u željeli imati 2013. sada je provode na drugi način preko GamePassa. I ljudi to otvoreno podržavaju!

GamePass je na površini "dobar" za igrače, ali dublje i dugoročno nije dobar za industriju ni za igrače. Jučer Bethesda, danas Activision, sutra...EA? Square Enix? Dokle to vodi? Dok netko ne privatizira cijelu industriju i franšize koje su se stvarale desetljećima i koje su od početka više-manje svi mogli igrati na našoj platformi odabira?

Razumijem ekskluzive koje npr. Sony ili Nintendo imaju, stvaraju kao što stvaraju i financiraju studija koja kasnije mogu i ne moraju otkupiti. To je puno bolje i zdravije za industriju nego ovakvi meteži cijelih korporacija, a ne jednog ili dva studija.

Mislim, mene boli kurac za Acti i njihove igre i franšize. Zapravo najviše mi je žao Crasha i Spyre koje je idiotski Sony davno prodao i sada će ih zaključati svima, ironično za PS igrače od kojih su generacije odrasle na ta dva serijala. Za COD me zaboli kao i za Diablo, StarCraft, Overwatch.

Kažem...Crash i Spyro su baš ono...a kick in the teeth.

Nexus Monopoliziranje franšiza

A kad epic game plaća ekipi za exkluzive na njihovoj platformi onda je dobro, zato što epic poklanja besplate igre 😃
            Microsoft radi prave poteze. Poslovne poteze. Sony i nintendo se mogu žaliti ako misle da je to monopolistički potez, ali neće. Jer ih realno boli kifla za sve te iste naslove. Nvidia i ARM. Ono je potez koji se gleda pod povećalom. Activision Blizzard? Prije 3-4 godine da. Sad nikako.

Nexus Kažem...Crash i Spyro su baš ono...a kick in the teeth.

Kaj mislis kad bi slijedeći ful fledged Crash naslov došao? Pogotovo sad u ovom shitstormu? Daj molim te.

Nexus Zapravo najviše mi je žao Crasha i Spyre koje je idiotski Sony davno prodao i sada će ih zaključati svima, ironično za PS igrače od kojih su generacije odrasle na ta dva serijala.

I Crash i Spyro su prestali biti ikone onda kada su ND/Insomniac digli ruke od tih franšiza, novi Crash 4 izvjesno neće pokrenuti novu eru platformera ili steći takav kultni status, koliko god da igra bila dobra. To je previše teško za ponoviti.

fensisuperstar
              Crash 4 ima 85% na Metacriticu, primljen je iznimno pozitivno od strane kritike i igrača, te se prodala u jako dobrim brojkama. Znamo kako vole korporativne glave dobru ocjenu na Meti.

Ide novi nastavak za najkasnije 2 godine.

yakuza_stinger
              Nisam rekao da su relevantni, od tih franšiza u Activisionu jedino je relevantan COD, ali to nije moja poanta.

Nisam nikad mislio da cu ova 4 asa vidjeti toliko aktivne u xbox temi 🤣

maverick a koja je tvoja poanta? Da pokažeš koliko si kul jer si ih blokirao? Ni jednim postom nisi doprinio temi i možda si najzaslužniji što se ona pretvorila u trolanje i zajebanciju. Da nisam premoren već bi ti poslao upozorenje, možda i hlađenje. Stoga te molim da ovo shvatiš kao jedno.

Ali najsmiješnije od svega je što znam da čita sve te postove. 😆 Samo sebe laže.

Ne čita ih, bug je na mobitelu, većinu ih ne moze otvorit. Tako da ajde, cijenim barem tu dosljednost 😄

Fenix
                    Hahah mogu se pročitati ako okreneš ekran horizontalno 😄 onda se otvori prostor gdje možeš kliknuti i vidjeti šta piše.

Sve on čita, nemam ja straha za to. Problem je što mu više nitko ne odgovara na njegove gluposti jer ga je vjerojatno 75% foruma blokiralo. Barem nešto.

Odblokira nas, procita, opet blokira, okine screenshoot i pokaze svima da smo blokirani, e to je prividna dosljednost.