- Uređivano
Mislim da je svima normalnima jasno da ovdje ne postoje Xbox fanboji.
Bilo ih je u eri X360.
U post-Xbone eri ih nema.
Pričamo o ljudima koji ne puše fanbojizam, a prekršteni su u Xbox-dečkiće od strane znamo već koga.
Mislim da je svima normalnima jasno da ovdje ne postoje Xbox fanboji.
Bilo ih je u eri X360.
U post-Xbone eri ih nema.
Pričamo o ljudima koji ne puše fanbojizam, a prekršteni su u Xbox-dečkiće od strane znamo već koga.
Fakat ne kužim kaj je tebi zadnja dva dana.
Nije mu ništa, uvijek je isti.
Ne znam ni ja.
Temperatura je blago povišena, kašalj, nos, ali testovi negativni.
Doduše, stvarno ne razumijem što je kontroverzno u onome kaj pričam.
Svi znamo situaciju sa Sony fanbojima ovdje i to svako malo izađe na vidjelo tak da se osjećam ko da me jebete bezveze.
wooddiebone nastavljaš silovat taj tipfeler unatoč tomu da sam već potrošio 10.ak radnih sati istražujući i pisući o materiji, što je posebno jadno od tebe. Jedno je kad se dogodi tipfeler, drugo je kada baziraš čitave postove i strategije na tome. Pa uspoređuješ HR firmu s drugom firmom koja je primila doslovno tisuću puta veće ulaganje. Općenito ulaziš nespreman u rasprave, ne razmišljaš, usporedo guglaš i donosiš zaključke. To se primijeti i to smeta ljudima. Ne smeta im toliko što si na drugoj strani spektra, ali ti eto vidiš nekakvu urotu sony fanboya.
Općenito su ti postovi mila majko, toliko da nisam siguran je li trolaš ili stvarno razmišljaš na takav način. Tebi dovoljno da si siguran od nekakve kazne. Meni dovoljno da ih prestanem shvaćat ozbiljno, a nadam se da će i drugi prestat
Ne vidiš šumu od drveta. Imaš osobu A koja na neku vijest reagira nekakvim argumentima i mišljenjem zašto je nešto takvo i takvo.
Imaš osobu B koja neargumentirano i neartikulirano pljuje po mišljenju osobe A jer koristi proizvode određenog brenda. I tebi je u osobi A problem? Jedino si ti od vas pokušao nešto argumentirati, jedan se samo ismijavao, drugi nabraja koga je sve blokirao i svi ste opomenuti od administracije zbog ponašanja. I imaš obraza dan kasnije reći da nije u vama problem? Smiješno.
Problem sa ona 3 "asa" je ta da mi ostali ne smijemo uopce komentirati neku vijest o sonyu jer smo odma defence force i slicne pizdarije, a oni KAO igraju na svim platformama pa su super objektivni, a realno uvijek, ali jebeno UVIJEK taj rat zakuhaju zna se ko, U V I J E K ista ekipa, i onda dok ostale odrasle osobe argumentirano daju odgovor onda su oni zrtve, downvota ih se i mi ostali smo jadnici i ps fanboycici koji cmizdre.
Ali ako nista drugo barem forum ima 7 aseva
Idemo stavit činjenice u kontekst:
Fanboyski ratovi se mogu gurat bilo kad i bilo gdje, ali ako sad NIJE vrijeme za podbadanje tzv. fanboya, onda stvarno nikad nije. Posebno jer ovo više ni ne spada u domenu privrženosti nekoj platformi. Nikada u povijesti nismo imali nešto veće i nešto ozbiljnije.
Općenito mi nije jasno zašto postoje fanboyji. Nije da netko dobiva proviziju ako toliko brani Sony ili Microsoft. Na PlayStationu sam preko 30 godina i nikad nisam imao XBox te volim PlayStation i naviknuo sam se na njega. No ukoliko PlayStation počne gubiti tržišni udio te Microsoft krene s ekskluzivama koje su mi interesantne (prvestveno mislim na Elder Scrolls serijal i Diablo) bez problema se prebacujem s PlayStationa na XBox. Sve je to dio gaming industrije i bitno da uživamo u igrama i razmjenjujemo mišljenja, a sad da li netko nešto voli više ili manje do te razine da to toliko brani, ne vidim smisao u tome.
Mene više zanima smatrate li da postoji distinkcija između fan i fanboy?
Bilo bi fora da se počnemo poimence prozivat i reći što zaista mislimo jedni od drugima.
yakuza_stinger počmi ti pa ćemo nastaviti
Picek ti si se sad oprao od fanbojizma, ali sliku treba sagledati šire. Industrija bez PlayStationa i Nintenda ne može biti ista. Ta druga dva stupa ne trebaju se nužno zvati Nintendo i PlayStation, ali ako to budu, nabadam, Apple i Google koji ih mogu progutati (a sada se kreće u tom smjeru), ništa više neće biti isto.
yakuza_stinger ja nastavljam:
svi premalo ševite pa ste frustrirani
Uvijek kvalitetan Moriarty