Ovo je jedina prava mašina, sve ostalo je za pi**e

Bio sam neki dan/noc u Zg, konto poslat poruku vas par al hajd reko garant ce me ispalit. Bio u Irish pubu tu pio sa jednim jaranom cijelu noc.

Voltriz aka Not my jaran anymore.

A jbg da sam te zvao ispalio bi me sigurno.

Bih, ali iz sasvim drugih razloga. Makar ove godine ni ja nisam došao na unaprijed dogovoreno FFA okupljanje, pa se vjerujem razumijemo.;D

Skroz sam otvoren momak. Kažem da razumijem kad razumijem, i kažem da ne razumijem kad ne razumijem. Nastojim pričati bez ikakvog uvijanja. Ponekad izgleda da mnogo nevolja na ovom svijetu proizlazi iz nejasnog govora. Većina ljudi koji nikad ne govore jasno, negdje u podsvijesti zapravo prizivaju nevolju.

Moje pitanje je sljedeće (nadam se da barem jedna duša ima spreman odgovor):

Koja je točno fora u tome da se konstantne cure konstantno tagiraju na Facebook objave koje uključuju isključivo džin (kao alkohol) i Nutellu (kao Nutellu)? Koji dio je točno šaljiv u tome što: a) su jedna drugu označile u objavi koja uključuje kupaonsku kadu napunjenu Nutellom i . . . "Haha - ha- ha," "Skroz ti."? To što to najčešće rade prilično mršave djevojke opterećene izgledom, ali s nepropuštanjem prilike da istaknu da vole Nutellu pokušavaju biti hip ili šta?
b) su jedna drugu označile u polu-šaljivoj objavi koja uključuje nezdrave i banalne količine džina (uvijek je džin, stvarno ne znam zašto)? Pokušavaju li time samo obznaniti svojoj listi prijatelja na FB-u da su spremne na snošaj ili šta?

Mislim, ja također volim džin. Džin je vjerojatno moje najdraže alkoholno piće. Nitko ne zna da je džin moje najdraže alkoholno piće. Zašto bi itko to trebao znati?

Generalno me boli kita za ovakav oblik derneka po Facebooku (boli me kita za Facebook generalno), ali . . . da baš uvijek gledam iste ženske glave koje naglašavaju kako i koliko vole dvije gorenavedene stvari . . .

NE KUŽIM.

Bit ću online dok netko ne odgovori, hvala.

Neki primjer?

Mhm, ja bih to odmah diskreditirao kao pozeraj. Ne želim kvantificirati iskustvo, ali otprilike sve žene s kojima sam se ozbiljnije opijao su pile vino ili neki miks istog. Za Nutelu ne znam ništa, valjda fiksacija na šećer. Nadam se da istu barem kupuju u Mulleru.

k pravi ljubitellji Gina svoju ljubav ne šeraju na "takav" način, a kamoli još sa fejsbukom. To su jebene fejkeruše koje odu na neki balkan party i onda piju shit Gin sa shit tonicom; dok u pozadini udara seka aleksić ili nedabože cecin remix od DJ SeksualniUžitak koji čitavo vrijeme govori YO YO svakih 25 sekundi dok diže i spušta bass kao da ima parkinsona. Ja sam ljubitelj Gina i iako trenutno ne pijem alkohol zbog održavanja zdravlja. Ono što mogu reći; najboilja čaša Gina je ona u kojoj možeš uživati u normalnom ambientu sa normalnim društvom. Tanqueray Beefeater ili Bombay. Pravi užitak. Prije nekoliko godina na jednom "privatnom" partiju u firmi gdje sam radiio imao sam priliku okusit neko specijalno izdanje Bombaya. Fantazija.
    A što se tiče fejsbuka i tih "riba", samo click block/unfriend i odjebi. Ne trebaš si spuštati IQ čitajući ta sranja.

Prvi put sam pročitao ovo na kraju kao "add friend pa pojebi". Moram na pregled vida opet.

Vidi ih sa ovim polu-ozbiljnim odgovorima. ccc 😆Čovjek sam, mogao bih podnijeti da mi kažete da pišem gluposti kad napišem glupost. Uglavnom, nisam toliko ogorčen; bilo mi je dosadno.

Brate mili, u Splitu je doslovno dvadeset stupnjeva i nemam ni približan osjećaj da je Božić. Jebate, sad znam kako se osjećaju Australci. Bezveze. Al koga ja zajebavam, opet ću dobrano razludit ovih par dana. lol

Svako dobro, ekipa.

k Ali ja se ne zajebavam.. 100 metra od kuće narodnjački klub, kafić preko puta kuće doslovno od 11 sati postaje narodnjački klub, u kampu gdje sam radiio kao vozač ima jedan klub gdje smo ja i @oxi zalazili, u X sati postaje narodnjački klub, u gradu Umagu postoji Diskoteka Planet.
      Diskoteka Planet ti je možda jedan od najvećih narodnjačkih klubova na balkanu. Onda moraš shvatit da je meni supruga iz Splita. Dok sam tamo odlazio na odmor, išao bi sa prijatelljcom (ako se sjećate PlavaBrale). u 12:00 elektro muzika postaje.. elektro cajka.

Daj me nemoj jebat.

Jel to ona noc kad je nrg pokusao da startuje malu plavu (u wcu?), pa ga ona odbila, jos se sprdala na forumu.
        Good ol' days.

kek.

Da. Rekla mu da ima mengu a nije imala. 😃 Poslije ga pijana izvrijeđala u autu 😃

Au Fensi, pa ovo je prvi put da si napisao šta se točno dogodilo, iako su ljudi dosađivali da kažete. 😄

@Heat ozbiljno? 😃 bio sam siguran da znate priču kako ju nije mogao mrtvu pijanu zbarit haha

Ma 100%, sjećam se da je još Res Nullius imao teorije šta se dogodilo. Btw. Sretan Božić