Si probao tipičnom starozavjetnom metodom "nazoveš direktno i spominješ im oca, majku, užu i širu rodbinu"? Ili još bolje, zaprijetiš prelaskom na konkurenciju.

fensisuperstar A ne kažem da je i Flipova metoda skroz loša i neefikasna. Neko poznanstvo, vezica, možda dodati koji gram korupcije i sve se brže riješi. Jer ono, tko voli ići regularnim putem koji je i najsporiji?

Više vam se operateri ne pale na prelaske kod konkurencije (od kad smo se vratili na blaženi duopol -.-).
Kako ti odeš negdje drugdje, tako će netko od negdje drugdje preći kod njih.

zovem danas T Com i nisu mi na nista htijeli odgovorit dok im prvo moja mama nije pročitala OIB zbog GDPRa
😃 onako watafak. Ajd otkad sam prešao na tcom barem imam jebeno stabilan net.

To ti je zato sto imas T-com Hrvatska, a zivis u Istri 😃

@Brijac To i baš nije neki security checkpoint kad pogledas. Da se bilo koja žena javila i rekla OIB prošlo bi. Zovem sa kućnoga imam njen OIB, inače riješavam sve stvari sa Tcomom od day 1. Jedino je trebala verbalno "prihvatit" za ugovor ali kuzis poantu. Mene zovu kao kontakt telefon itd.
    Mislim čudno odjednom. Možda je od osobe do osobe. Dok sam jednomo zvao microsoft za riješit "situaciju" sa računom poslali su mi verifikacijski kod i zvali me na moj broj telefona da ga pročitam. Ima čak i T com aplikaciju gdje ti mogu slati notifikacije vezane u račun i što god. Moje pitanje je bilo sam dal nam netko može javit kad će nam doći spojit optiku i tak da se dogovorimo.

fensisuperstar zalazili smo samo jednom jer ko prvo ti si ko pizda otišao doma u 11, a ja sam ostala do 4 jer ako ću slušat cajke slušat ću ih 5 sati a i treba mi optimalna količina alkohola pa je dobra izlika za zapit se, ali da nisi otišao tako rano, nebi zbarila ono što sam zbarila jer si ko omanja planina, tako da potajno hvala,
    a na sliku vrištim, jer se pitam jel nrg napokon našao posao ili mu mama i dalje plaća stan, auto, zdravstveno itd. Chivas all the way. neznam jel postoji išta romantičnije od pitanja u wc-u u klubu: u want sum fuk? koja djevojka to može odbiti?

i edit:
    Zero
    to si možda strgao kad si shvatio da si krivo poslao igru meni na poklon a trebao si nekom drugom ? 😃

oxi Vidim da će me taj čin hauntat čitav život, barem u tvojoj prisutnosti. I regret nothing.: p

Danas sam doživio najveću bol u životu dosad. Bubrežni kamenac se počeo kretati...koliko to boli, teško mi je dočarati. Kao da vas netko bode nožem stalno, stalno i stalno. Završio na hitnoj, umiro tamo 4 sata dok nisam došao na red. Znoj kao grašci jbt. Strašna bol. Imam hebeni kamen, pa će ga razbijati da se smanji jer nema šanse to ispišat. Umro sam danas, ali sam živ. Nekako. Ako večeras opet zaboli, ode u vraga. Nema me više.

oxi Pošalji sliku sa plaže kad bude ljeto i to je to. Dovoljno. 😁

Flipper - Drž se, stari. Sjećam se da je moj did dobio i suvenir nakon takve operacije, ali danas se to (koliko znam) rješava ultrazvukom kad je moguće. Edit: kasnije sam se sjetio da je ipak imao žučni kamenac.: (

Flipper

Drugi put pij pivu. Mislim da ćeš nakon ovog počet lokat pivu. Ajde, izdrži.

oxi neznam jel postoji išta romantičnije od pitanja u wc-u u klubu: u want sum fuk? koja djevojka to može odbiti?

da pogodim, ti ne?

@Zero uvijek se iskreveljim na tog tipa. tko god da slaze te clipove legenda je.

@Flipper Master ti je dobro rekao. Uhvati se alkohola i nece vise biti problema. jos nisam cuo da alkosi ili umjereni lokatori imaju problema sa kamencom, also sad znas sta ti je ciniti.