Vidi ih sa ovim polu-ozbiljnim odgovorima. ccc 😆Čovjek sam, mogao bih podnijeti da mi kažete da pišem gluposti kad napišem glupost. Uglavnom, nisam toliko ogorčen; bilo mi je dosadno.

Brate mili, u Splitu je doslovno dvadeset stupnjeva i nemam ni približan osjećaj da je Božić. Jebate, sad znam kako se osjećaju Australci. Bezveze. Al koga ja zajebavam, opet ću dobrano razludit ovih par dana. lol

Svako dobro, ekipa.

k Ali ja se ne zajebavam.. 100 metra od kuće narodnjački klub, kafić preko puta kuće doslovno od 11 sati postaje narodnjački klub, u kampu gdje sam radiio kao vozač ima jedan klub gdje smo ja i @oxi zalazili, u X sati postaje narodnjački klub, u gradu Umagu postoji Diskoteka Planet.
    Diskoteka Planet ti je možda jedan od najvećih narodnjačkih klubova na balkanu. Onda moraš shvatit da je meni supruga iz Splita. Dok sam tamo odlazio na odmor, išao bi sa prijatelljcom (ako se sjećate PlavaBrale). u 12:00 elektro muzika postaje.. elektro cajka.

Daj me nemoj jebat.

Jel to ona noc kad je nrg pokusao da startuje malu plavu (u wcu?), pa ga ona odbila, jos se sprdala na forumu.
      Good ol' days.

kek.

Da. Rekla mu da ima mengu a nije imala. 😃 Poslije ga pijana izvrijeđala u autu 😃

Au Fensi, pa ovo je prvi put da si napisao šta se točno dogodilo, iako su ljudi dosađivali da kažete. 😄

@Heat ozbiljno? 😃 bio sam siguran da znate priču kako ju nije mogao mrtvu pijanu zbarit haha

Ma 100%, sjećam se da je još Res Nullius imao teorije šta se dogodilo. Btw. Sretan Božić

Vidi brata NRGa, nisam ga vidio 10 godina

6 dana kasnije

Sve najbolje ljudi!

k

Ušao si u pubertet i logično je da te pale trebice koje vole nutellu i džin. Za godinu dana će bit "Tko je uopće Hideo Kojima?" dok izvršavaš onaniranje džin tonikom infestiranog bjelanjka na gorespomenute pripadnice dekadentne supkulture.

A onda će ti postovi počet ličit na seriju Californication. Jedva čekam.

btw,

Sretna nova pizde!

Sve najbolje svim drugarima gamerima i gamericama, nadam se da svi uzivaju u mamurnoj novoj godini

I da nam nova godina donese puno dobrih igrica, jel.

Sve najbolje ljudi!

4 dana kasnije

yakuza_stinger

Čekaj. Jel želiš da ti odgovorim na ovo ili? Ovo je nešto što vrišti za mojim odgovorom, ali ja se pravim da ne čujem. 😛

Sve najbolje svima btw. Budimo bolji.

k Podjebavam ja iz dosade, al odgovori. Zanima me što će proizaći iz tvog uma. Ali nemoj više od 1000 riječi 😃

fensisuperstar

Hahha, joj ekipe. Zlatni dani foruma 😃

Ovog skroz desno se sjecam, Tonino ili tako nesto

Jedna iz naftalina 😃

Salma Hayek opet počastila fanove, ovaj put na dodjeli Zlatnih globusa 2020:

@k - stari li ta žena?: p

Inače highlight uz otvoreno podjebavanje hrpe holivudskih zvjezdica od strane Gervaisa kao voditelja. Šteta što mu je to zadnji put. Uz drugi krug izbora sinoć nije bilo dosadno.