fensisuperstar Creative još postoji? Ne znam kad sam ih zadnji put vidio u nekom dućanu. Imao sam njihove zvučnike prije jedno 20 godina i bili su vrhunski unazad 10ak godina kao da su se malo povukli i da je taj dio preuzeo Logitech i neki drugi igrači, barem na našem tržištu.

Dobar je CL. Imam njihove 2.1 I-Trigue 3200 zvučnike i pored PS2 konektora za eksterni regulator glasnoće, stvarno se ne mogu žaliti, služe već godinama. Prije toga imao i par CL zvučnih kartica, pored Blasterice i legendarnu Liveicu te prijenosnu Audigy 2 NX. Svojevremeno su bili bez premca najbolji u kategoriji za non-profi audiofile na PC-u, sad više nisam siguran koliko je to slučaj.

Nije mi nikad bilo jasno kak Creative zarađuje s obzirom kakve cijene ima u odnosu na kvalitetu.

Ovi Pebble 2.1 su cca 250 kuna, a vrijede bar jedno 100 eura.

Gleda npr. u Svijetu Medija da se Cretivovi zvučnici tipa T20 ili T40 prodaju po cijenama po kojima su se prodavali i prije 10 godina, to su prastari modeli. Pa mi nije jasno da li je to rješavanj lagera ili se i dan danas ti zvučnici proizvode i uspiju prodati po istoj cijeni već više od 10 godina. OK, ovi Peble modeli su noviji no imaju dosta starih modela u asortimanu.

Proizvode se još uvijek i vrijede.

Logitech isto ima modele od prije 10-15 godina. Samo refreshaju pakiranje.

Tehnologija zvučnika u tom segmentu se nije baš pomaknula puno u tom vremenu.

Mislim da je Logitech zajebo što nije nastavio proizvoditi model Z-2300 (i malo ga modernizirati, naravno) jer su to jedni od najboljih zvučnika ikada. Ovi novi Z923 nisu ni približno dobri, počevši od izrade nadalje.

Frend dobio kćer, zapili smo boga isusa

Mala, sretno bilo... Joystick pod jastuk i deri

Tak treba. Svaka čast!

Nego kupujem sušilicu rublja konačno.
    Ima li itko iskustva na što paziti, marku, funkcije?
    Googlam i čitam.
    Na poslu sam imao Beko sušilice, to je malo radilo malo servis.
    Posuda za vodu se zapunila prebrzo ako gledamo funkcije, pa nekad ne suši uopće i tako redom.

pravednik
      Candy sušilice su super, ali ako vam se neda mjenjat posudu za vodu, nek vam majstor nastima da vam voda ide u odvod direktno. Svaku je moguce tako nastimat. Nije neobicno mjenjat posudu za vodu do tri puta ako susis nesto, brze ce osusit ako posuda nije puna jel. Pazit da filter nije napravljen od jeftine plastike da ne ne podere ili otopi mrezica.

pravednik

Imam bekovu sušilicu, fantastično radi već 2 godine evo.
      Moja stara isto ima Bekovu sušilicu već preko 5 godina, ne bi je mijenjala ni za što.
      Voda od sušenja ide direktno u odvod, a filter se opere možda jednom u 10ak dana.
      Dodaj na to da imam bebicu kući, pa se odjeća svakodnevno pere/suši.

Edit:
      Eh jedino imam poznanika koji radi za Beko servis.
      Kaže da su ove godine prebacili pogon i proizvodnju u Rumuniju, i da im kvalitet nije kao što je Turska originalna proizvodnja bila, ili gdje im je pogon već bio.
      Tako da ako naletiš na rumunski beko proizvod, izbjegavaj.

Tzereen

Ja sam već davno odustao, tako da se ne mogu neugodno iznenaditi 🙂
      Ako sve ode u kurac, onda je čovječanstvo to i zaslužilo jer se i samo tamo odvelo.

zontra svaka točka mu je na mjestu. Brdo toga ja vidim već neko vrijeme, ali nisam to tako lijepo sažeo i popratio grafovima i izvorima, ali da je zabrinjavajuće, je.