Gleda npr. u Svijetu Medija da se Cretivovi zvučnici tipa T20 ili T40 prodaju po cijenama po kojima su se prodavali i prije 10 godina, to su prastari modeli. Pa mi nije jasno da li je to rješavanj lagera ili se i dan danas ti zvučnici proizvode i uspiju prodati po istoj cijeni već više od 10 godina. OK, ovi Peble modeli su noviji no imaju dosta starih modela u asortimanu.

Proizvode se još uvijek i vrijede.

Logitech isto ima modele od prije 10-15 godina. Samo refreshaju pakiranje.

Tehnologija zvučnika u tom segmentu se nije baš pomaknula puno u tom vremenu.

Mislim da je Logitech zajebo što nije nastavio proizvoditi model Z-2300 (i malo ga modernizirati, naravno) jer su to jedni od najboljih zvučnika ikada. Ovi novi Z923 nisu ni približno dobri, počevši od izrade nadalje.

Frend dobio kćer, zapili smo boga isusa

Mala, sretno bilo... Joystick pod jastuk i deri

Tak treba. Svaka čast!

Nego kupujem sušilicu rublja konačno.
Ima li itko iskustva na što paziti, marku, funkcije?
Googlam i čitam.
Na poslu sam imao Beko sušilice, to je malo radilo malo servis.
Posuda za vodu se zapunila prebrzo ako gledamo funkcije, pa nekad ne suši uopće i tako redom.

pravednik
    Candy sušilice su super, ali ako vam se neda mjenjat posudu za vodu, nek vam majstor nastima da vam voda ide u odvod direktno. Svaku je moguce tako nastimat. Nije neobicno mjenjat posudu za vodu do tri puta ako susis nesto, brze ce osusit ako posuda nije puna jel. Pazit da filter nije napravljen od jeftine plastike da ne ne podere ili otopi mrezica.

pravednik

Imam bekovu sušilicu, fantastično radi već 2 godine evo.
    Moja stara isto ima Bekovu sušilicu već preko 5 godina, ne bi je mijenjala ni za što.
    Voda od sušenja ide direktno u odvod, a filter se opere možda jednom u 10ak dana.
    Dodaj na to da imam bebicu kući, pa se odjeća svakodnevno pere/suši.

Edit:
    Eh jedino imam poznanika koji radi za Beko servis.
    Kaže da su ove godine prebacili pogon i proizvodnju u Rumuniju, i da im kvalitet nije kao što je Turska originalna proizvodnja bila, ili gdje im je pogon već bio.
    Tako da ako naletiš na rumunski beko proizvod, izbjegavaj.

Tzereen

Ja sam već davno odustao, tako da se ne mogu neugodno iznenaditi 🙂
    Ako sve ode u kurac, onda je čovječanstvo to i zaslužilo jer se i samo tamo odvelo.

zontra svaka točka mu je na mjestu. Brdo toga ja vidim već neko vrijeme, ali nisam to tako lijepo sažeo i popratio grafovima i izvorima, ali da je zabrinjavajuće, je.

Tzereen

To me počelo kopkat još prije par godina, osjećam se pomalo kao Neo u Matrixu. Duboko u sebi osjećam da je nešto loše sa svijetom i da ne ide u pravom smjeru. Nisam negativna osoba i nemam loš život, čisto prosječan, ali jednostavno se ne mogu otresti tog osjećaja da je nešto pošlo po krivu. Kao da ljudi počinju imati skroz krive moralne vrijednosti, odbacuju se stvari koje nas čine prirodnima i istinskim osobama. Sve postaje umjetno i nerealno. Ja ću naravno i dalje svakim danom nastojati (iako često i kod sebe vidim greške i mane koje vidim u drugim ljudima, ali ih nastojim popraviti) imati što bolji život, kao što bi i svaka osoba trebala. Mislim općenito bi svaka osoba trebala težiti tome da bude najbolja verzija sebe. Koliko god te jebu neke stvari, nastoj biti pozitivan i nastoj napraviti bilošto najbolje što možeš. I tad ćeš se najbolje osjećati. I nikad si nećeš moći nešto zamjeriti. A ako odu u kurac neke stvari koje su izvan mogućnosti tvog utjecaja, a bože moj. Cest' la vie.

Pogledao sam video. Kvalitetno odrađena tema. S nečime se slažem, s nečime se ne slažem, za nešto mi je i žao što nije spomenuo. Uglavnom, danas ću uloviti vremena i raspisati se. 🙂

zontra slažem se sa svim.

S time da na ovo kaj je ovaj u videu naveo, mislim da ima još barem 3-4 velika problema.

• Poštovanje prema drugima.
          • Crno-bijela komunikacija.
          • Neulaganje truda i vremena u bilo što, odnosno odustajanje, bilo to popravljanje stvari ili odnosa.
          • Želja da te se prihvati i voli kao da si bogomdan, bez da i ti to sam primijeniš na druge. Odnosno, svi žele nekakvu slobodu i prava, ali bez odgovornosti.

Nekad je sloboda značila slobodu ZA nešto. Sloboda za glasanje, za odabir školovanja, za odabir životnog stila. Danas je sloboda nešto sasvim drugo.

zontra to ti je trenutak kada skineš roze cvike i počneš vidjet svijet kakvim doista jest. Nije ti to ništa novo.

U globalu ja mislim da svetko ima želju biti najbolja verzija sebe, ali nemaju svi sposobnost, motivacije, snage itd za to. Zato smo drukčiji.

yakuza_stinger ne vjerujem u ovo. Apsolutno nikako ne. Sad ti imaš roze naočale.

Puno ljudi već misli da je najbolja verzija sebe i ne vidi ni potrebu, a kamoli razlog za rad na sebi.