Blebetaonica 2
Tzereen isuse popizdit cu vise sa maestro burgerima samo to vrte. Ajd brzo ce rosti i cheese deluxe, to je roba
DarkPunisher meni je dovoljan MeKantri. Najbolja stvar koju imaju. Nikad nigdje nisam naletio na nešto slično.
DarkPunisher brzo ce rosti
U KFC-u su mi najbolji burgeri, Mek mi je naspram njih drlog.
Picek viš, meni ni KFC ni Burger Kink nisu dobri.
Eventualno onaj Grander iz KFC, a iz BK volim pržene kolutićavce luka.
A kaj se mekića tiče, večina stvari je tak tak, izuzev spomenutog MeKantrija, Velikog Slasnog i možda Royale with Cheese (možda mi je to zbog Pulp Fictiona, doduše...). I pomfri. Njihov pomfri je najbolji pomfri ikad igdje. Teška je kemija i dva dana posle umirem zbog njega, i imam feeling da imam kamen u želucu, ali okus je prejeben.
Imam love-hate odnos prema Meku. Volim se najest tmo , al mi tesko sjeda na zeludac , budem napuhnut, neugodan osjecaj u zelucu. Od svih burgeraja koje sam probo ( mek , burger king , kfc ) najbolji je submarine , iza njega mali kvartovski fast foodovi , a tek onda ovi komercijalni. Btw ak niste , probajte u submarinu krumpire prelijane sa tartufima. Najbolja stvar ikad.
bosscorelli ako spominješ taj osjećaj napuhnutosti, pitanje - jedeš li i pomfri njihov? Jer ja sam empirijskim testiranjem došao do zaključka da to uzrokuje upravo on.
- Uređivano
Tzereen mc country je topcina, jedinstven bas, obozavam. Rosti i Cheese Deluxe najjaci u megicu, a Grander Gold (ovaj novi) iz KFC-a i Grander klasican melju sve sendvice iz stalne ponude (tu mislim na Mc, KFC i BK).
Isuse daj mi rosti odma @wooddiebone
- Uređivano
@Tzereen slažem se za krumpiriće, u Meku su brutalni, mislim da je to zato kaj ih rade na ulju od kikirikija. No burgeri su mi svi više-manje isti. Ajde u BigMacu je brutalan onaj umak, al to je to.
@bosscorelli negdje sam naveo da je i meni burger u Submarineu najbolji, ali ne bih Submarine i Mek uopće stavljao u istu klasu, Submarine je dosta skuplji, ali ima i puno bolje sastojke.
@DarkPunisher potpisujem za KFC, Grandeur je majka svih majki kaj se tiče fast food burgera.
- Uređivano
DarkPunisher sve pet, samo ga prestani zvat Megić, inace odlazim s foruma.
Jebote, nije Big Meg, nego je Big Mek. Nije MegČikn i MegKantri, nego MekČikn i MekKantri. Hence - Mekić, ne Megić
Picek meni je baš zbog istog razloga (umak) Kantri najbolji. Ok, ide i pravi luk, ide i svinja umjesto krave, ali da, najbolji je. I da, Mekić, BK i KFC ne idu u istu košaru ko ostali novi Burgeri, slažem se. Već sama peciva su dva koraka iznad običnih.
- Uređivano
Aaa ne ne, nikad mekic
#TeamMegic
- Uređivano
Znači, taj Megić me smeta više i od ovo auto i ova bicikla i jedno kilo i sumljanja. Pa čak više i od video IGRICA. Nema nikakvog smisla ni logike.
Osobe koje govore megić su valjda iste one koje pitaju "Jel ima posla?" tamo gdje je očito da ima posla, koje govore Nitendo umjesto Nintendo, koje na pitanje "Što voliš slušaš od glazbe?" - "Svašta" i tako to.
Ukratko, novi krug pakla takvima treba
Nema smisla al bolje zvuci.
Mek mi je isto nekak točnije nego Meg
DarkPunisher al onda ga možemo zvat i SuperDestroyer jer to još bolje zvuči, a jednako nema smisla.
Tzereen Hahaha vidim da te jako zivcira to pa odustajem. Ti si odi zmiksic napravi za smirenje
DarkPunisher zmiksic
E bravo! Sjećaš se moje rječ'ce. Onda ti opraštam!
To me podsjetilo na firmu koja je nešto ambalaže naručila od nas - Smoothiekaša