bosscorelli ako spominješ taj osjećaj napuhnutosti, pitanje - jedeš li i pomfri njihov? Jer ja sam empirijskim testiranjem došao do zaključka da to uzrokuje upravo on.
Blebetaonica 2
- Uređivano
Tzereen mc country je topcina, jedinstven bas, obozavam. Rosti i Cheese Deluxe najjaci u megicu, a Grander Gold (ovaj novi) iz KFC-a i Grander klasican melju sve sendvice iz stalne ponude (tu mislim na Mc, KFC i BK).
Isuse daj mi rosti odma @wooddiebone
- Uređivano
@Tzereen slažem se za krumpiriće, u Meku su brutalni, mislim da je to zato kaj ih rade na ulju od kikirikija. No burgeri su mi svi više-manje isti. Ajde u BigMacu je brutalan onaj umak, al to je to.
@bosscorelli negdje sam naveo da je i meni burger u Submarineu najbolji, ali ne bih Submarine i Mek uopće stavljao u istu klasu, Submarine je dosta skuplji, ali ima i puno bolje sastojke.
@DarkPunisher potpisujem za KFC, Grandeur je majka svih majki kaj se tiče fast food burgera.
- Uređivano
DarkPunisher sve pet, samo ga prestani zvat Megić, inace odlazim s foruma.
Jebote, nije Big Meg, nego je Big Mek. Nije MegČikn i MegKantri, nego MekČikn i MekKantri. Hence - Mekić, ne Megić
Picek meni je baš zbog istog razloga (umak) Kantri najbolji. Ok, ide i pravi luk, ide i svinja umjesto krave, ali da, najbolji je. I da, Mekić, BK i KFC ne idu u istu košaru ko ostali novi Burgeri, slažem se. Već sama peciva su dva koraka iznad običnih.
- Uređivano
Aaa ne ne, nikad mekic
#TeamMegic
- Uređivano
Znači, taj Megić me smeta više i od ovo auto i ova bicikla i jedno kilo i sumljanja. Pa čak više i od video IGRICA. Nema nikakvog smisla ni logike.
Osobe koje govore megić su valjda iste one koje pitaju "Jel ima posla?" tamo gdje je očito da ima posla, koje govore Nitendo umjesto Nintendo, koje na pitanje "Što voliš slušaš od glazbe?" - "Svašta" i tako to.
Ukratko, novi krug pakla takvima treba
Nema smisla al bolje zvuci.
Mek mi je isto nekak točnije nego Meg
DarkPunisher al onda ga možemo zvat i SuperDestroyer jer to još bolje zvuči, a jednako nema smisla.
Tzereen Hahaha vidim da te jako zivcira to pa odustajem. Ti si odi zmiksic napravi za smirenje
DarkPunisher zmiksic
E bravo! Sjećaš se moje rječ'ce. Onda ti opraštam!
To me podsjetilo na firmu koja je nešto ambalaže naručila od nas - Smoothiekaša
yakuza_stinger Pa kad je pitanje za glazbu retardirano.
- Uređivano
- Uređivano
yakuza_stinger Dobro, nije pitanje glupo nego kad se ljudi naljute kad kažeš svašta. Slušam samo što mi spotify pusti, mislim da je odgovor točan.
Našao sam jedno objašnjenje koje mi ne zvuči kao da se netko zajebava:
"Ljudi se čude zašto "Meg" kad očito piše "Mc". Hrvatski jezik ima nešto što se zove glasovne promjene. Jedna od glasovnih promjena se zove jednačenje suglasnika po zvučnosti. To se dogodi kad su dva suglasnika jedan pored drugog i jedan je zvučni, a drugi bezvučni. U tom slučaju, prvi se pretvori u svoj bezvučni par tako da oba dva budu bezvučni, ili obrnuto, ali moraju biti isti.
MEKDONALDS - K = bezvučni, D = zvučni
K se pretvori u svoj zvučni par, odnosno G
Tako da, zbog temeljnih karakteristika hrvatskog jezika, izgovaramo MEGDONALDS, bili svjesni toga ili ne. Dakle, skroz je razumno da kao umanjenicu iskoristimo MEGIĆ. Ne govorim da je to jedini točan način ili da uopće postoji točan način nego pojašnjavam zašto ljudi tako govore. "
Ljudi koji kažu svašta kad ih pitaš kaj slušaju, uglavnom slušaju isključivo turbofolk i ostalu muziku koja spada u tu kategoriju.
Tzereen yup , uvijek i pomfri uzmem. Sljedeci put cu uzet bez pomrija , al 2 burgera. Da ne iskljucimo kolicinu kao razlog, naravno.