DarkPunisher al onda ga možemo zvat i SuperDestroyer jer to još bolje zvuči, a jednako nema smisla.
Blebetaonica 2
Tzereen Hahaha vidim da te jako zivcira to pa odustajem. Ti si odi zmiksic napravi za smirenje
DarkPunisher zmiksic
E bravo! Sjećaš se moje rječ'ce. Onda ti opraštam!
To me podsjetilo na firmu koja je nešto ambalaže naručila od nas - Smoothiekaša
yakuza_stinger Pa kad je pitanje za glazbu retardirano.
- Uređivano
- Uređivano
yakuza_stinger Dobro, nije pitanje glupo nego kad se ljudi naljute kad kažeš svašta. Slušam samo što mi spotify pusti, mislim da je odgovor točan.
Našao sam jedno objašnjenje koje mi ne zvuči kao da se netko zajebava:
"Ljudi se čude zašto "Meg" kad očito piše "Mc". Hrvatski jezik ima nešto što se zove glasovne promjene. Jedna od glasovnih promjena se zove jednačenje suglasnika po zvučnosti. To se dogodi kad su dva suglasnika jedan pored drugog i jedan je zvučni, a drugi bezvučni. U tom slučaju, prvi se pretvori u svoj bezvučni par tako da oba dva budu bezvučni, ili obrnuto, ali moraju biti isti.
MEKDONALDS - K = bezvučni, D = zvučni
K se pretvori u svoj zvučni par, odnosno G
Tako da, zbog temeljnih karakteristika hrvatskog jezika, izgovaramo MEGDONALDS, bili svjesni toga ili ne. Dakle, skroz je razumno da kao umanjenicu iskoristimo MEGIĆ. Ne govorim da je to jedini točan način ili da uopće postoji točan način nego pojašnjavam zašto ljudi tako govore. "
Ljudi koji kažu svašta kad ih pitaš kaj slušaju, uglavnom slušaju isključivo turbofolk i ostalu muziku koja spada u tu kategoriju.
Tzereen yup , uvijek i pomfri uzmem. Sljedeci put cu uzet bez pomrija , al 2 burgera. Da ne iskljucimo kolicinu kao razlog, naravno.
- Uređivano
Picek jednačenje po zvučnosti se ne primjenjuje kod imena. To je baš bio jedan jedini put kad sam se išao raspravljat na fejsu oko nečega. Baš me raspizdilo.
bosscorelli ajd mi javi jel ti lakše u želucu bez pomfrija, baš me zanima.
wooddiebone Da, to je Heat.
Vidim rasprava o tome koji je hamburger najbolji pa da završimo s tim...
Archie, Ika
Najbolji hamburger.
Rasprava gotova.
StarFox_N jebem ti isusa sad te vodim na hamburger odmah. Platim ti i kurvu da joj šmrčeš kokain sa dupeta.
Jebeni kralju! Archie je top ali jos bolji od njega je
**Fast food Buddy u Matuljima.
Fat Teddy 44 kn
Hamby pecivo, gurmanska pljeskavica 300g 2x umak, 3x salata
fensisuperstar može
Heat koliko ti platim :-D?