PhoenixMode
Bokkamora je debelo preskupa, a ne nudi ništa bolje od prethodno navedenog Renata. Zbilja se ne isplati.
Blebetaonica 2
Nexus da dosta je skupo, ali koliko sam skužio Fensi je istrijan tako da su cijene u bokkamore iste kao i gore ili na otocima. Kvalitetom i sveukupnim iskustvom je stepenicu iznad svega u Splitu što sam jeo. (od pizzerija)
fensisuperstar Usput preporuke za dobar restoran/pizzeriju za 15 ljudi da mozemo napravit rezervaciju
Paprika Lučko.
Lučko meka gastronomije u Hrvata.
wooddiebone Najbolji gyros.
Sad sam gladan
Baš sam dobio mail, od Wolta, odnosno piše "Sonja from Wolt", a u subjectu "Bolji i veći nego ikad prije". Ne znam da li otvoriti mail i što mogu očekivati kod takvog naslova
Tzereen isuse popizdit cu vise sa maestro burgerima samo to vrte. Ajd brzo ce rosti i cheese deluxe, to je roba
DarkPunisher meni je dovoljan MeKantri. Najbolja stvar koju imaju. Nikad nigdje nisam naletio na nešto slično.
DarkPunisher brzo ce rosti
U KFC-u su mi najbolji burgeri, Mek mi je naspram njih drlog.
Picek viš, meni ni KFC ni Burger Kink nisu dobri.
Eventualno onaj Grander iz KFC, a iz BK volim pržene kolutićavce luka.
A kaj se mekića tiče, večina stvari je tak tak, izuzev spomenutog MeKantrija, Velikog Slasnog i možda Royale with Cheese (možda mi je to zbog Pulp Fictiona, doduše...). I pomfri. Njihov pomfri je najbolji pomfri ikad igdje. Teška je kemija i dva dana posle umirem zbog njega, i imam feeling da imam kamen u želucu, ali okus je prejeben.
Imam love-hate odnos prema Meku. Volim se najest tmo , al mi tesko sjeda na zeludac , budem napuhnut, neugodan osjecaj u zelucu. Od svih burgeraja koje sam probo ( mek , burger king , kfc ) najbolji je submarine , iza njega mali kvartovski fast foodovi , a tek onda ovi komercijalni. Btw ak niste , probajte u submarinu krumpire prelijane sa tartufima. Najbolja stvar ikad.
bosscorelli ako spominješ taj osjećaj napuhnutosti, pitanje - jedeš li i pomfri njihov? Jer ja sam empirijskim testiranjem došao do zaključka da to uzrokuje upravo on.
- Uređivano
Tzereen mc country je topcina, jedinstven bas, obozavam. Rosti i Cheese Deluxe najjaci u megicu, a Grander Gold (ovaj novi) iz KFC-a i Grander klasican melju sve sendvice iz stalne ponude (tu mislim na Mc, KFC i BK).
Isuse daj mi rosti odma @wooddiebone
- Uređivano
@Tzereen slažem se za krumpiriće, u Meku su brutalni, mislim da je to zato kaj ih rade na ulju od kikirikija. No burgeri su mi svi više-manje isti. Ajde u BigMacu je brutalan onaj umak, al to je to.
@bosscorelli negdje sam naveo da je i meni burger u Submarineu najbolji, ali ne bih Submarine i Mek uopće stavljao u istu klasu, Submarine je dosta skuplji, ali ima i puno bolje sastojke.
@DarkPunisher potpisujem za KFC, Grandeur je majka svih majki kaj se tiče fast food burgera.
- Uređivano
DarkPunisher sve pet, samo ga prestani zvat Megić, inace odlazim s foruma.
Jebote, nije Big Meg, nego je Big Mek. Nije MegČikn i MegKantri, nego MekČikn i MekKantri. Hence - Mekić, ne Megić
Picek meni je baš zbog istog razloga (umak) Kantri najbolji. Ok, ide i pravi luk, ide i svinja umjesto krave, ali da, najbolji je. I da, Mekić, BK i KFC ne idu u istu košaru ko ostali novi Burgeri, slažem se. Već sama peciva su dva koraka iznad običnih.
- Uređivano
Aaa ne ne, nikad mekic
#TeamMegic