nrg power
Blebetaonica 2
PlavaBrale?
Zero radi. Nju sam pitao prvu. Radi za policiju sad.
fensisuperstar
Ako ćeš Pizzeriju, ja bi ti preporučio Pizzeria Renato. IMO najbolja pizza koju ćeš pojesti u gradu. Isto tako dobra je lokacija.
Odlična lokacija je i u ACI Marini, neću govoriti o kvaliteti jela (dva su restorana tamo). Lokacijski meni je to najljepši dio grada. Nema previše šušura, a stvarno je dobro tamo.
fensisuperstar Usput preporuke za dobar restoran/pizzeriju za 15 ljudi da mozemo napravit rezervaciju
Bokkamora, sve ostalo je gubitak vremena
- Uređivano
fensisuperstar molim te posjeti restoran Perlicu!
Na Klisu ti je usput svratis 5min sa ceste...a dozivis ekstazu
PhoenixMode
Bokkamora je debelo preskupa, a ne nudi ništa bolje od prethodno navedenog Renata. Zbilja se ne isplati.
Nexus da dosta je skupo, ali koliko sam skužio Fensi je istrijan tako da su cijene u bokkamore iste kao i gore ili na otocima. Kvalitetom i sveukupnim iskustvom je stepenicu iznad svega u Splitu što sam jeo. (od pizzerija)
fensisuperstar Usput preporuke za dobar restoran/pizzeriju za 15 ljudi da mozemo napravit rezervaciju
Paprika Lučko.
Lučko meka gastronomije u Hrvata.
wooddiebone Najbolji gyros.
Sad sam gladan
Baš sam dobio mail, od Wolta, odnosno piše "Sonja from Wolt", a u subjectu "Bolji i veći nego ikad prije". Ne znam da li otvoriti mail i što mogu očekivati kod takvog naslova
Tzereen isuse popizdit cu vise sa maestro burgerima samo to vrte. Ajd brzo ce rosti i cheese deluxe, to je roba
DarkPunisher meni je dovoljan MeKantri. Najbolja stvar koju imaju. Nikad nigdje nisam naletio na nešto slično.
DarkPunisher brzo ce rosti
U KFC-u su mi najbolji burgeri, Mek mi je naspram njih drlog.
Picek viš, meni ni KFC ni Burger Kink nisu dobri.
Eventualno onaj Grander iz KFC, a iz BK volim pržene kolutićavce luka.
A kaj se mekića tiče, večina stvari je tak tak, izuzev spomenutog MeKantrija, Velikog Slasnog i možda Royale with Cheese (možda mi je to zbog Pulp Fictiona, doduše...). I pomfri. Njihov pomfri je najbolji pomfri ikad igdje. Teška je kemija i dva dana posle umirem zbog njega, i imam feeling da imam kamen u želucu, ali okus je prejeben.