nrg power

fensisuperstar
Ako ćeš Pizzeriju, ja bi ti preporučio Pizzeria Renato. IMO najbolja pizza koju ćeš pojesti u gradu. Isto tako dobra je lokacija.

Odlična lokacija je i u ACI Marini, neću govoriti o kvaliteti jela (dva su restorana tamo). Lokacijski meni je to najljepši dio grada. Nema previše šušura, a stvarno je dobro tamo.

fensisuperstar Usput preporuke za dobar restoran/pizzeriju za 15 ljudi da mozemo napravit rezervaciju

Bokkamora, sve ostalo je gubitak vremena

fensisuperstar molim te posjeti restoran Perlicu!
    Na Klisu ti je usput svratis 5min sa ceste...a dozivis ekstazu🧚‍♂️🧞🧚‍♀️🧞‍♀️🧚🧞‍♂️🧗⛹♀️🤸‍♀️🛀🧘

PhoenixMode
    Bokkamora je debelo preskupa, a ne nudi ništa bolje od prethodno navedenog Renata. Zbilja se ne isplati.

Nexus da dosta je skupo, ali koliko sam skužio Fensi je istrijan tako da su cijene u bokkamore iste kao i gore ili na otocima. Kvalitetom i sveukupnim iskustvom je stepenicu iznad svega u Splitu što sam jeo. (od pizzerija)

Lučko meka gastronomije u Hrvata.

Baš sam dobio mail, od Wolta, odnosno piše "Sonja from Wolt", a u subjectu "Bolji i veći nego ikad prije". Ne znam da li otvoriti mail i što mogu očekivati kod takvog naslova 🤔

Picek Nadam se samo da Sonji nije nešto veliko naraslo preko noći. 😃

U KFC-u su mi najbolji burgeri, Mek mi je naspram njih drlog.

Picek viš, meni ni KFC ni Burger Kink nisu dobri.
          Eventualno onaj Grander iz KFC, a iz BK volim pržene kolutićavce luka.

A kaj se mekića tiče, večina stvari je tak tak, izuzev spomenutog MeKantrija, Velikog Slasnog i možda Royale with Cheese (možda mi je to zbog Pulp Fictiona, doduše...). I pomfri. Njihov pomfri je najbolji pomfri ikad igdje. Teška je kemija i dva dana posle umirem zbog njega, i imam feeling da imam kamen u želucu, ali okus je prejeben.