Ljudi hepl.

09.10. nam treba vodič na sat-dva na području splita i naravno koliko se plaća.

Usput preporuke za dobar restoran/pizzeriju za 15 ljudi da mozemo napravit rezervaciju

Hvala unaprijed

nrg power

fensisuperstar
    Ako ćeš Pizzeriju, ja bi ti preporučio Pizzeria Renato. IMO najbolja pizza koju ćeš pojesti u gradu. Isto tako dobra je lokacija.

Odlična lokacija je i u ACI Marini, neću govoriti o kvaliteti jela (dva su restorana tamo). Lokacijski meni je to najljepši dio grada. Nema previše šušura, a stvarno je dobro tamo.

fensisuperstar Usput preporuke za dobar restoran/pizzeriju za 15 ljudi da mozemo napravit rezervaciju

Bokkamora, sve ostalo je gubitak vremena

fensisuperstar molim te posjeti restoran Perlicu!
      Na Klisu ti je usput svratis 5min sa ceste...a dozivis ekstazu🧚‍♂️🧞🧚‍♀️🧞‍♀️🧚🧞‍♂️🧗⛹♀️🤸‍♀️🛀🧘

PhoenixMode
      Bokkamora je debelo preskupa, a ne nudi ništa bolje od prethodno navedenog Renata. Zbilja se ne isplati.

Nexus da dosta je skupo, ali koliko sam skužio Fensi je istrijan tako da su cijene u bokkamore iste kao i gore ili na otocima. Kvalitetom i sveukupnim iskustvom je stepenicu iznad svega u Splitu što sam jeo. (od pizzerija)

Lučko meka gastronomije u Hrvata.

Baš sam dobio mail, od Wolta, odnosno piše "Sonja from Wolt", a u subjectu "Bolji i veći nego ikad prije". Ne znam da li otvoriti mail i što mogu očekivati kod takvog naslova 🤔

Picek Nadam se samo da Sonji nije nešto veliko naraslo preko noći. 😃