Danas sam čuo dobar:
Po čemu su slični soja i vibrator?
- oboje su zamjena za meso
Danas sam čuo dobar:
Po čemu su slični soja i vibrator?
Btw. kae, nitko nije ushićen i euforičan nakon što je Britney izašla iz sužanjstva? Razočaranje.
Dobro vama Istrijanima je to nacionalno jelo, pa ste navikli, al mi normalni dobijemo kemijske opekline u nozdrvama kad smo u krugu od 500 metara sa miligramom tartufa.
Tartufi su takva namirnica da ili su nekom jebeni ili ih nemre smisliti nikakao, nema između. Ja ih baš volim, pogotovo s pljukancima, pravo istarsko jelo.
wooddiebone Dobro vama Istrijanima je to nacionalno jelo
stari količine tartufa koji idu u tartufatu ili ostalo za konzumiranje je toliko mala da je to strašno.
jednostanvno bs ako otvoriš malo staklenku tartufa i ideš snifat trebaš uzeti metak i pucat si u nogu.
to je kao da ideš sa parfemom se direkt ciljat u nozdrvu. you don't do that shit here. Ono je koncentrat tartufa koji se koristi kao začin. u 99% situacija zigante je firma. Isto tako nemoj mješati istarske tartufe sa tartufima iz drugih krajeva. Razlika je toliko velika da se mogu klasificiratu u potpuno drugu vrstu hrane i začina po izgledu mirisu i okusu. Kazem ti ne branim zato što je moje, već branim zato što sam jeo i probao sam čisti koncentrirani tartuf u staklenci i od toga sam se skoro zrigao zbog jačine okusa i mirisa i neusporedivo je sa hranom u kojoj se stavlja normalna količina za konzumaciju. Isto tako u motovunu sam jeo juhu od tartufa i doslovno je fantastična.
https://www.24sata.hr/news/ledo-prodan-za-615-mil-eura-787374
Najveći hrvatski proizvođač smrznute hrane i sladoleda ima novog vlasnika. Iz Fortenova grupe su izvijestili da su prodali Ledo i cijelu poslovnu grupu smrznute hrane kompaniji Nomad Foods. Ledo je bio dio bivšeg Agrokora koji je Ivica Todorić ostavio u dugovima, a preuzeli su ga većinski ruske banke i američki investicijski fondovi, te u manjem dijelu ostali vjerovnici. Pregovori s Nomad Foodsom su trajali više mjeseci.
jbga udario double post slučjajo mislio sam da sam udario edit.
archies je legendaran, svaka cast buddiesu ali meni je ipak ljepse tamo uzet burger i pomfri i sjesti s drustvom na klupice s druge strane lijepo uz more. romantika. matulji su valjda najbezveznije mjesto u okolici rijeke tamo mogu samo pijan zalutati.
btw. tartufi su genijalna stvar, nazalost malo i preskupi
E vidiš tak kak je tebi kad posnifaš teglu ekstrakta, tak je meni kad je jedan gram tartufa prisutan u istom kubičnom kilometru kao i ja.
Ista stvar mi je sa cimetom.
Al cimet bar ne smrdi.
wooddiebone za cimet ću se složit. Otkad sam prije 15ak godina izbljuvao cijelu Becherovku jer sam se napio ko govno, ne mogu više smislit cimet.
yakuza_stinger znači cimet je glavni krivac Becherovke za bljuvanje
Picek možda
a nije, miješao sam sve i svašta i finiširao tim zlom od Becherovke i samo odjednom gotovo - rigoleto party
dušu sam ispustio tad hahah
yakuza_stinger ma kužim te. Tak je meni s votkom, s tim da je ne mogu piti već skoro 20 godina radi jednog pijanstva iz mladosti.
Picek to ti je to, jednom kad ti se tako žešće zamjeri, teško da ćeš primirisat toj vrsti alkohola
Jedanput sam se dokrajčio štokom, praktički imao blackout, ali nije mi se zgadio pa se da tu i tam popit
Znači to su bila 2 baš najgora pijanstva, otad sam našao granicu i ne prelazim ju. Iako je bilo par momenata di bi me 4 Tomislava skoro izneredila ili one jake pive ale od 9%. Samo ti se prišulja pijanstvo i izuje te iz cipela skoro.
yakuza_stinger Jedna za nas:
fensisuperstar Kak se zove restoran ?
yakuza_stinger što sam stariji takva pijanstava su baš rijetka. Ono, sad odem van i nakon treće pive sam već lagano avion, a dok sam bio mlađi 5-6 piva bi usipao u sebe i nula bodova.