Blebetaonica 2
Stare ljudi. Nema protiv toga.
Mark Hoppus ima rak.
Šteta, u zlatno vrijeme Slipknota bio je jedan od valjda ponajboljih bubnjara na glazbenoj sceni.
Nikad čuo za te likove.
Ode i Dusty Hill iz ZZ Top-a...RIP.
A ni ja se ne osjećam baš najbolje...
wooddiebone Stare ljudi. Nema protiv toga.
Joey i Alexi su bili u srednjih godinama, ali jebiga, Joey je imao neku autoimunu bolest, a Alexi je popio vise alkohola nego svi mi skupa i to u 8 zivota.
ZZ Top... Jos jedan down, uzas, uzasan tjedan.
'umačem jaja u čaj' - Vojko V
Pa to.
Životni stil rock zvijezde je high risk/high reward, a bolest ne bira.
Najgore je kaj se bolest događa svima na svijetu, a tog se sjetimo tek kad neki celebrity najebe.
Možda je to poruka od svemira da smo još uvijek his bitch.
GO može započeti, kako pišu one iritirajuće babe s fejsa.
StarFox_N srecom, u ovom slučaju EU zahtjeva da nema nikakvih naplata, cestarina ni koncesija. Ovo ne mogu nikako zajebat. Tko god ga je napravio i tko god je zaslužan, meni i mojima s Korčule puno će značiti. Konačno se i ovaj kraj može razvijati poput ostatka države. Dolina Neretve i Pelješac će procvjetati, otvorit će se hrpetina radnih mjesta... Najviše u turizmu, ali infrastrukura uvijek prati napredak
Fenix Ovaj pogled da pokažem curi, i odma će bit cendraona "ajme moja Korčulaaa, predivna je"
- Uređivano
yakuza_stinger Ovaj pogled da pokažem curi, i odma će bit cendraona "ajme moja Korčulaaa, predivna je"
P.s. SeXy tijelo lower-right
Jebote, di nabavljaš drva?
Ja se svake jebene godine moram doslovce svađat. Nikad ne mogu nać ekipu koja je normalna i koju ću zadržat. Uvijek neki prekupci i preprodavači i lažljivci.