Tzereen Bukva, grab, hrast

Mislim da su bukva i grab, provjerim, ne raspoznajem ja to 😃 Ja sam tu da cjepam i vozim.

Fenix e ovo je baš pravi posal

Dogovor je pola ja, pola brat, ja sam skoro na pola a njemu ostavljam ona dalja pa nek si ih vozi

😃
😃
1 / 2
Zajebao on mene tak već par godina, payback time. POSAL - najjača riječ

foggy ajd još vidi pošto su, ako su zbilja bukva i grab. Meni 12m dosta.

Fenix Protiv mosta nemam ništa. Razumijem da je bio itekako potreban i koliko će jug profitirati od njega.
    Vlast ne mogu smisliti. Tunel Učku su dali u koncesiju Francuzima. Ne bih se čudio da isto bude i s mostom bez obzira na EU.

Kada vidim u mailu ili tako negdje u službenim dopisima stavljanje nepotrebnih uskličnika za neke napomene, dobijem želučani virus instantno.
    Jesam li jedini?

StarFox_N Nije HDZ kriv, oni su lopovi i to im dobro ide. Narod je kriv jer je glup i inertan. Dođe mi da uđem u taj HDZ, pokradem šta se da i digne sidro.

Fico Poyy

Imate li na stanju crne posudice??!

Molim odg!

lp

• i šta da čovjek odgovori?
      -

Pa jel' imate??!

Ja kažem imamo, ali koje?

"pa znaš one one, one, ma kvadratne one, bla bla"

Ali kvadratnih ima jedno 15 dimenzija

"pa šta ja znam, hjoj, bla bla"

i onde pol godine života na ništa, poyy

Ok, super. Sad još uklopite riječi - triologija, ovo auto, mladež i pozdravljam svih. I nadodajte da je Tsushima 7/10.
        Komotno mi može na grobu pisati - ubila ga FFA.

Sorkač, nisam u mladeži, ja sam u podmlatku FFA. Pozz brte.

Zero ne mladež ko mladež, nego kad za madež kažu mladež.

Kada moji drazesni susjedi nadrogirani i pijani nabijaju muziku cijelu noc do 4 ujutro, ja se onda taj isti dan dignem u 5 i pol, palim kosilicu i kosim do 9-10.

Serenity 😌