Šteta, u zlatno vrijeme Slipknota bio je jedan od valjda ponajboljih bubnjara na glazbenoj sceni.

A ni ja se ne osjećam baš najbolje...

wooddiebone Stare ljudi. Nema protiv toga.

Joey i Alexi su bili u srednjih godinama, ali jebiga, Joey je imao neku autoimunu bolest, a Alexi je popio vise alkohola nego svi mi skupa i to u 8 zivota.

ZZ Top... Jos jedan down, uzas, uzasan tjedan.

'umačem jaja u čaj' - Vojko V

foggy

Pa to.
    Životni stil rock zvijezde je high risk/high reward, a bolest ne bira.

Najgore je kaj se bolest događa svima na svijetu, a tog se sjetimo tek kad neki celebrity najebe.

Možda je to poruka od svemira da smo još uvijek his bitch.

weky Kad sljedeće godine bude službeno otvaranje, očekujem da taj dan bude državni blagdan. Naravno, prije toga napraviti još i svečanu ceremoniju i prijenos otvaranja prilaznih cesta.

weky Sada će se HDZ sljedećih 20 godina lupati u prsa kako su napravili most a to što su pokrali boga oca, unazadili Hrvatsku do ibera i što im je pola stranke iza rešetaka nema veze. Bitno da imamo most. Nema veze što će za par godina u koncesiju strancima.

GO može započeti, kako pišu one iritirajuće babe s fejsa.

StarFox_N srecom, u ovom slučaju EU zahtjeva da nema nikakvih naplata, cestarina ni koncesija. Ovo ne mogu nikako zajebat. Tko god ga je napravio i tko god je zaslužan, meni i mojima s Korčule puno će značiti. Konačno se i ovaj kraj može razvijati poput ostatka države. Dolina Neretve i Pelješac će procvjetati, otvorit će se hrpetina radnih mjesta... Najviše u turizmu, ali infrastrukura uvijek prati napredak

yakuza_stinger Ovaj pogled da pokažem curi, i odma će bit cendraona "ajme moja Korčulaaa, predivna je"

Ajme moja Kutina, odurna je:

P.s. SeXy tijelo lower-right

Jebote, di nabavljaš drva?
          Ja se svake jebene godine moram doslovce svađat. Nikad ne mogu nać ekipu koja je normalna i koju ću zadržat. Uvijek neki prekupci i preprodavači i lažljivci.

Tzereen A tu negdje oko Kutine, stara nabavila. Ove godine manje cjepanja, prosle sam poginuo. Oke drva, na 10 tacki imam 2,3 za pocepat (blazena pec na drva za centralno)

Tzereen Ja se svake jebene godine moram doslovce svađat. Nikad ne mogu nać ekipu koja je normalna i koju ću zadržat. Uvijek neki prekupci i preprodavači i lažljivci.

Nemoj okolišat, reci Pravednik i to je to.