Blebetaonica 2
Pa to.
Životni stil rock zvijezde je high risk/high reward, a bolest ne bira.
Najgore je kaj se bolest događa svima na svijetu, a tog se sjetimo tek kad neki celebrity najebe.
Možda je to poruka od svemira da smo još uvijek his bitch.
GO može započeti, kako pišu one iritirajuće babe s fejsa.
StarFox_N srecom, u ovom slučaju EU zahtjeva da nema nikakvih naplata, cestarina ni koncesija. Ovo ne mogu nikako zajebat. Tko god ga je napravio i tko god je zaslužan, meni i mojima s Korčule puno će značiti. Konačno se i ovaj kraj može razvijati poput ostatka države. Dolina Neretve i Pelješac će procvjetati, otvorit će se hrpetina radnih mjesta... Najviše u turizmu, ali infrastrukura uvijek prati napredak
Fenix Ovaj pogled da pokažem curi, i odma će bit cendraona "ajme moja Korčulaaa, predivna je"
- Uređivano
yakuza_stinger Ovaj pogled da pokažem curi, i odma će bit cendraona "ajme moja Korčulaaa, predivna je"
P.s. SeXy tijelo lower-right
Jebote, di nabavljaš drva?
Ja se svake jebene godine moram doslovce svađat. Nikad ne mogu nać ekipu koja je normalna i koju ću zadržat. Uvijek neki prekupci i preprodavači i lažljivci.
- Uređivano
Tzereen Bukva, grab, hrast
Mislim da su bukva i grab, provjerim, ne raspoznajem ja to Ja sam tu da cjepam i vozim.
Fenix e ovo je baš pravi posal
Dogovor je pola ja, pola brat, ja sam skoro na pola a njemu ostavljam ona dalja pa nek si ih vozi
foggy Jel ubaciš koju tricu s cjepanicom?
- Uređivano
yakuza_stinger Pa sve je to prvo bila trica pa ispalo u teren
@DarkPunisher - Inače?