Da si meni sinoć il preksinoć uletio, vjerojatno ne bih ni osjetio...

Sudeći prema pratnji, je. Valjda ovo ne čita lol.

A oću li ja više dobit ime?

Aleluja, fala pravedniče pravedna ti duša

Shooter boze me sacuvaj, jos najbolje da mu ime znam 🤢

Ako bi neko bio dobra duša i slikao brojeve GP-a, NL-a ili Reboota gdje su recenzije ove 3 igre; Amnesia Dark Descent, Amnesia Justine i Amnesia Machine For Pigs. Mislim da su recenzirane prva i 3. igra, a 2. tj DLC Justine možda i nije. Imam doma sve te brojeve, ali nažalost nisam u ZG, a htio bih ih sad pročitat. Možete i na private message poslat.

Btw, Dark Descent bi trebao biti među zadnjim brojevima GP-a.

Dajte mi tuhyjevu adresu, da mu uletim dok spava.

Raziel Sad vozi C300 Coupe tako da se neće uvrijediti. 😄

zontra Mislim da je to netočno.
Bugatti i Rimac zajedno rade kompaniju ( treću) za hiperautomobile koja se zove Bugatti Rimac. Mate će biti izvršni direktor i Rimac Grupa najveći dioničar.
Bugatti i Rimac ostaju neovisni brandovi.

StarFox_N

Istina, sad sam pomnije pročitao članak i vidio sam da ovo piše: 'Bugatti and Rimac will both continue as separate respective brands, retaining existing production facilities and distribution channels'

No svejedno i dalje velika stvar. Bugatti je ogromna firma, a Rimac do prije 12 godina nije postojao. I sad udružuju snage.

Bugatti je propao već jedno 3 puta i sad će 4 puta.VW se rješio gubitaka tom prodajom.Samo mi nije jasno kako VW preko Porsche-a kupuje udjele u Rimcu a ne direktno kao VW.Opet neka švapska muljaža.

master_x ovo sam i ja pokušavao shvatit, a ne znam jesam li. Ukratko, Porsche kao familija posjeduje VW, a VW posjeduje Porsche kao kompaniju. Ali nije mi jasno koliko VW/Porsche sada posjeduju u Rimcu.

Fenix Četvrtinu, počeli su sa 10% i svako malo kapnu još par milijuna.