Da si meni sinoć il preksinoć uletio, vjerojatno ne bih ni osjetio...
Blebetaonica 2
Sudeći prema pratnji, je. Valjda ovo ne čita lol.
A oću li ja više dobit ime?
- Uređivano
Marco Torrino
Aleluja, fala pravedniče pravedna ti duša
Ako bi neko bio dobra duša i slikao brojeve GP-a, NL-a ili Reboota gdje su recenzije ove 3 igre; Amnesia Dark Descent, Amnesia Justine i Amnesia Machine For Pigs. Mislim da su recenzirane prva i 3. igra, a 2. tj DLC Justine možda i nije. Imam doma sve te brojeve, ali nažalost nisam u ZG, a htio bih ih sad pročitat. Možete i na private message poslat.
Btw, Dark Descent bi trebao biti među zadnjim brojevima GP-a.
Samo mu reci pozdravila te plava brale
:-D
Dajte mi tuhyjevu adresu, da mu uletim dok spava.
Ko je NRG?
Rimac preuzima Bugatti i sad će postat Bugatti Rimac tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj. Znao sam da je Rimac uspješan, ali baš da je toliko velik nisam znao. Mislim Bugatti je sinonim za najbrže cestovne superautomobile, a sad ga Rimac preuzima. Brutalno.
Istina, sad sam pomnije pročitao članak i vidio sam da ovo piše: 'Bugatti and Rimac will both continue as separate respective brands, retaining existing production facilities and distribution channels'
No svejedno i dalje velika stvar. Bugatti je ogromna firma, a Rimac do prije 12 godina nije postojao. I sad udružuju snage.
Bugatti je propao već jedno 3 puta i sad će 4 puta.VW se rješio gubitaka tom prodajom.Samo mi nije jasno kako VW preko Porsche-a kupuje udjele u Rimcu a ne direktno kao VW.Opet neka švapska muljaža.
luzeri se luzera drže