Zanimljiv dokumentarac koji mi se zadnjih dana vrti u recommendedu. Isplati se pogledat.

Nexus

Što je najbolje, na početku te baš zanima zašto su tako buntovne i ne mogu se prilagodit društvu kako ih ostali kolege iz škole opisuju, a do kraja skužiš kako 'prljave cure' uopće nisu 'negativci' nego ima smisla što pričaju i cijeniš to što se drže svojih stavova. A većinu ostalih su zapravo bedaci koji se boje imati svoje stavove i odmah nešto drugačije odbacuju i smatraju manje vrijednim. Boje se što će društvo reći ako budeš drugačiji.

zontra

A većinu ostalih su zapravo bedaci koji se boje imati svoje stavove i odmah nešto drugačije odbacuju i smatraju manje vrijednim. Boje se što će društvo reći ako budeš drugačiji

Something, something 2021...

Nexus Pa da,najbolje je i najlakše zatvorit temu ako nemaš argumente i ako se ne želi čut i drugo mišljenje.

Znači više od trećine svijeta su gameri.

Ajmo preuzimanje lagano.
      Dosta je bilo normiea.

Ja sam slobodan, tako da, forumske cure - navalite!

Mislim da sam trenutno na zabavi s NRG-om ali ne mogu se sitit čoviku imena da me ubijete. Jel Marko možda??

Shooter Uleti mu i nadam se da ćeš se zblamirat. Nakon toga nam javi tu. 😁

Shooter ponudi ga chivasom, ako prihvati to je on.

Hahah ko će mi dat sad chivasa, daj ime ti bi tribala znat 😆

Reci mu da mu bmw saka kitu, ako se naljuti on je definitivno.

Ne znan ko je više od pomoći jeben vam sve tribat će i vama nešto od Shootera

Da si meni sinoć il preksinoć uletio, vjerojatno ne bih ni osjetio...

Sudeći prema pratnji, je. Valjda ovo ne čita lol.

A oću li ja više dobit ime?