Što je najbolje, na početku te baš zanima zašto su tako buntovne i ne mogu se prilagodit društvu kako ih ostali kolege iz škole opisuju, a do kraja skužiš kako 'prljave cure' uopće nisu 'negativci' nego ima smisla što pričaju i cijeniš to što se drže svojih stavova. A većinu ostalih su zapravo bedaci koji se boje imati svoje stavove i odmah nešto drugačije odbacuju i smatraju manje vrijednim. Boje se što će društvo reći ako budeš drugačiji.
Blebetaonica 2
Total Player Numbers Have Reached 3 Billion This Year, With Market Growth to Go Past $218.7 Billion in 2024
https://wccftech.com/total-player-numbers-3-billion-market-growth/
Znači više od trećine svijeta su gameri.
Ajmo preuzimanje lagano.
Dosta je bilo normiea.
Ja sam slobodan, tako da, forumske cure - navalite!
Mislim da sam trenutno na zabavi s NRG-om ali ne mogu se sitit čoviku imena da me ubijete. Jel Marko možda??
Stoko pokvarena.
Hahah ko će mi dat sad chivasa, daj ime ti bi tribala znat
Reci mu da mu bmw saka kitu, ako se naljuti on je definitivno.
Ne znan ko je više od pomoći jeben vam sve tribat će i vama nešto od Shootera
Da si meni sinoć il preksinoć uletio, vjerojatno ne bih ni osjetio...
Sudeći prema pratnji, je. Valjda ovo ne čita lol.
A oću li ja više dobit ime?
- Uređivano
Marco Torrino
Aleluja, fala pravedniče pravedna ti duša
Ako bi neko bio dobra duša i slikao brojeve GP-a, NL-a ili Reboota gdje su recenzije ove 3 igre; Amnesia Dark Descent, Amnesia Justine i Amnesia Machine For Pigs. Mislim da su recenzirane prva i 3. igra, a 2. tj DLC Justine možda i nije. Imam doma sve te brojeve, ali nažalost nisam u ZG, a htio bih ih sad pročitat. Možete i na private message poslat.
Btw, Dark Descent bi trebao biti među zadnjim brojevima GP-a.
Samo mu reci pozdravila te plava brale
:-D
Dajte mi tuhyjevu adresu, da mu uletim dok spava.
Ko je NRG?
Rimac preuzima Bugatti i sad će postat Bugatti Rimac tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj. Znao sam da je Rimac uspješan, ali baš da je toliko velik nisam znao. Mislim Bugatti je sinonim za najbrže cestovne superautomobile, a sad ga Rimac preuzima. Brutalno.
Istina, sad sam pomnije pročitao članak i vidio sam da ovo piše: 'Bugatti and Rimac will both continue as separate respective brands, retaining existing production facilities and distribution channels'
No svejedno i dalje velika stvar. Bugatti je ogromna firma, a Rimac do prije 12 godina nije postojao. I sad udružuju snage.
Bugatti je propao već jedno 3 puta i sad će 4 puta.VW se rješio gubitaka tom prodajom.Samo mi nije jasno kako VW preko Porsche-a kupuje udjele u Rimcu a ne direktno kao VW.Opet neka švapska muljaža.
luzeri se luzera drže
Fenix Koliko sam ja shvatio VW je preko Porsche-a došao do udjela u Rimcu.Sad šta oni namjeravaju za razvoj svojih ID. modela,razvoj baterija il nešto sl. ko će ga znat.Al uglavnom mi nije jasno zašto se VW odlučio na prodaju Bugatti-ja.I to Rimcu sa kojim tako ionako surađuju.Ima tu svašta iza zavjese.
Ma ništa nema.
To je investicija.
Umjesto love su ponudili Bugatti i Rimac je prihvatio.
Znalo se to još od kad.
Ja nekako mislim da su oni njega pokrali baš ono đentlmenski, u odijelu. Bugatti je bila samo lijepa udica.
VW odnosno Porsche drži 24% Rimac Grupe i 45% Buggati/Rimca. Tako doslovno drže preko 50% i Buggatija i Rimca.
Budući da Mate Rimac čak ne drži ni preko 50% Rimac grupe, većinski dioničari će uskoro postaviti svog direktora, a Matu gurnuti u Rimac Technology kao nekakvo lice kompanije. Budući da je dio grupacije, bit će dužan svu tehnologiju dati VW i Hyundaiu. Kad iscrpe tehnologiju i hype, Rimac bi mogao postati lijepa uspomena.
Nadam se da sam u krivu, ali nekako mislim da je svjetski izigran.
Rimcu čestitam na poslu i želim mu sve najbolje u budućem poslovanju.
Samo...
master_x Bugatti je propao već jedno 3 puta i sad će 4 puta.
Znam da je zapravo tako, ali ono... Meni je toliko teško povjerovati u to da netko poput Bugattija može doći na tako niske grane. Nije da nemaju kvalitetu, tradiciju i ime iza sebe.