Nexus

Što je najbolje, na početku te baš zanima zašto su tako buntovne i ne mogu se prilagodit društvu kako ih ostali kolege iz škole opisuju, a do kraja skužiš kako 'prljave cure' uopće nisu 'negativci' nego ima smisla što pričaju i cijeniš to što se drže svojih stavova. A većinu ostalih su zapravo bedaci koji se boje imati svoje stavove i odmah nešto drugačije odbacuju i smatraju manje vrijednim. Boje se što će društvo reći ako budeš drugačiji.

zontra

A većinu ostalih su zapravo bedaci koji se boje imati svoje stavove i odmah nešto drugačije odbacuju i smatraju manje vrijednim. Boje se što će društvo reći ako budeš drugačiji

Something, something 2021...

Nexus Pa da,najbolje je i najlakše zatvorit temu ako nemaš argumente i ako se ne želi čut i drugo mišljenje.

Znači više od trećine svijeta su gameri.

Ajmo preuzimanje lagano.
    Dosta je bilo normiea.

Ja sam slobodan, tako da, forumske cure - navalite!

Mislim da sam trenutno na zabavi s NRG-om ali ne mogu se sitit čoviku imena da me ubijete. Jel Marko možda??

Shooter Uleti mu i nadam se da ćeš se zblamirat. Nakon toga nam javi tu. 😁

Shooter ponudi ga chivasom, ako prihvati to je on.

Hahah ko će mi dat sad chivasa, daj ime ti bi tribala znat 😆

Reci mu da mu bmw saka kitu, ako se naljuti on je definitivno.

Ne znan ko je više od pomoći jeben vam sve tribat će i vama nešto od Shootera

Da si meni sinoć il preksinoć uletio, vjerojatno ne bih ni osjetio...

Sudeći prema pratnji, je. Valjda ovo ne čita lol.

A oću li ja više dobit ime?

Aleluja, fala pravedniče pravedna ti duša

Shooter boze me sacuvaj, jos najbolje da mu ime znam 🤢

Ako bi neko bio dobra duša i slikao brojeve GP-a, NL-a ili Reboota gdje su recenzije ove 3 igre; Amnesia Dark Descent, Amnesia Justine i Amnesia Machine For Pigs. Mislim da su recenzirane prva i 3. igra, a 2. tj DLC Justine možda i nije. Imam doma sve te brojeve, ali nažalost nisam u ZG, a htio bih ih sad pročitat. Možete i na private message poslat.

Btw, Dark Descent bi trebao biti među zadnjim brojevima GP-a.

Dajte mi tuhyjevu adresu, da mu uletim dok spava.

Raziel Sad vozi C300 Coupe tako da se neće uvrijediti. 😄

zontra Mislim da je to netočno.
            Bugatti i Rimac zajedno rade kompaniju ( treću) za hiperautomobile koja se zove Bugatti Rimac. Mate će biti izvršni direktor i Rimac Grupa najveći dioničar.
            Bugatti i Rimac ostaju neovisni brandovi.

StarFox_N

Istina, sad sam pomnije pročitao članak i vidio sam da ovo piše: 'Bugatti and Rimac will both continue as separate respective brands, retaining existing production facilities and distribution channels'

No svejedno i dalje velika stvar. Bugatti je ogromna firma, a Rimac do prije 12 godina nije postojao. I sad udružuju snage.

Bugatti je propao već jedno 3 puta i sad će 4 puta.VW se rješio gubitaka tom prodajom.Samo mi nije jasno kako VW preko Porsche-a kupuje udjele u Rimcu a ne direktno kao VW.Opet neka švapska muljaža.

master_x ovo sam i ja pokušavao shvatit, a ne znam jesam li. Ukratko, Porsche kao familija posjeduje VW, a VW posjeduje Porsche kao kompaniju. Ali nije mi jasno koliko VW/Porsche sada posjeduju u Rimcu.

Fenix Četvrtinu, počeli su sa 10% i svako malo kapnu još par milijuna.

Fenix I dalje 24% Rimac grupe, formalni udio je 45% u novoosnovanoj tvrtki Buggati/Rimac, dok Rimac grupa drži preostalih 55%. Tako je to prikazano na njihovom slajdu investitorskih udjela.

Fenix Koliko sam ja shvatio VW je preko Porsche-a došao do udjela u Rimcu.Sad šta oni namjeravaju za razvoj svojih ID. modela,razvoj baterija il nešto sl. ko će ga znat.Al uglavnom mi nije jasno zašto se VW odlučio na prodaju Bugatti-ja.I to Rimcu sa kojim tako ionako surađuju.Ima tu svašta iza zavjese.

Ma ništa nema.
                  To je investicija.
                  Umjesto love su ponudili Bugatti i Rimac je prihvatio.
                  Znalo se to još od kad.

Ja nekako mislim da su oni njega pokrali baš ono đentlmenski, u odijelu. Bugatti je bila samo lijepa udica.

VW odnosno Porsche drži 24% Rimac Grupe i 45% Buggati/Rimca. Tako doslovno drže preko 50% i Buggatija i Rimca.
                  Budući da Mate Rimac čak ne drži ni preko 50% Rimac grupe, većinski dioničari će uskoro postaviti svog direktora, a Matu gurnuti u Rimac Technology kao nekakvo lice kompanije. Budući da je dio grupacije, bit će dužan svu tehnologiju dati VW i Hyundaiu. Kad iscrpe tehnologiju i hype, Rimac bi mogao postati lijepa uspomena.

Nadam se da sam u krivu, ali nekako mislim da je svjetski izigran.

Rimcu čestitam na poslu i želim mu sve najbolje u budućem poslovanju.

Samo...

master_x Bugatti je propao već jedno 3 puta i sad će 4 puta.

Znam da je zapravo tako, ali ono... Meni je toliko teško povjerovati u to da netko poput Bugattija može doći na tako niske grane. Nije da nemaju kvalitetu, tradiciju i ime iza sebe.