StarFox_N Dobro se sjećam Propheta i john385. Mislim da su bili jako kvalitetni članovi ( na prošlim forumima) .
Kada se osnovao FFA čak sam i privatnom porukom preko friend liste pozvao johna.
Prophet nažalost nikad nije došao; koliko me pamćenje služi on se bio i povukao od forumašenja in general. John je došao ovdje, aktivirao se, no očigledno mu nije pasalo jbg. Nema ga već šest godina tu Takvih iznimno kvalitetnih članova mi je užasno žao kad odu, jer tada forum i forumaši gube iznimnu kvalitetu postova i rasprava. Takvima se i oprosti poneki ispad, kada je 90% postova kvaliteta i doprinos. Zato se recimo PS2masteru opraštalo na Rebootu toliko toga, jer je (tada) bio zaista kvalitetan član koji je doprinosio jako puno forumu; što vijestima, što pokretanju zaista kvalitetnih rasprava.
No članovima koji imaju 25% kvalitetnih postova, informacija i rasprava, 25% je zajebancija, a 50% su svađe, prepucavanje i trollanje - takvi će se ukloniti bez imalo grižnje savjesti. Jer omjer kvalitetnog doprinosa forumu i forumašima, naspram sranja koja radi je nesrazmjeran. Zato su i neki vama dragi zajebanti i odletili, zato će još neki odletiti ne stanu li više na loptu i ne smire se. Jer naspram nekoliko godina unazad, na forumu je zaista minimun toksičnosti i gadarija. Ima ih, ali u nemjerljivo manjem broju nego prije tri, četiri godine. Takav trend normalnije atmosfere želimo poticati i zadržati. Jbg, nekad i fejlamo, ali samo smo ljudi.
yakuza_stinger i slični derivati smo još od GP-a tamo negdje 2003.
Jbt, a ja se osjećam kao metuzalem, a na GP došao "tek" 2008.