Icek Tko su te dvije

Znam da je desna Emma Roberts, ali ti ima 14 godina u filmu iz kojeg je ta scena. Ali je bila dobra npr. u filmu Nerve. Zapravo njezina pojava je bila jedina dobra stvar u tom filmu.

herc koliko puta me srce strefilo u tim situacijama. A poslije sam frendu jebao sve po redu

@Tuhy kakve veze ima prodaja tlou2 i skrivanje prodajnih rezultata sa odigranom igrom? U Cyber temi sam prcao tu ekipu, ukljucujuci i ovog dolje. Sada pisem ono sto vidim u igri, a to je da ne valja i da je fail u ovom stanju s obzirom na najave. Ovaj dolje to nece nikad.
@renda pisem o ostalim temama u kojima i ti sudjelujes i provociras, a skrivas zapravo da si fenbojcina

Evo ponavljam u ovoj temi

chono7 Bilo bi dobro vidjeti nakon ovog vala zaposljavanja, koliko je ND imao ljudi nakon tlou2 i nakon sto zaposli ovu masu ljudi...ali sumnjam u to, kao i sto nema prodajnih rezultata nakon prvog vala prodaje

Kome si ti ovo napisao?
    Kome odgovaraš?

Ne referiraš se niti na članak niti na raspravu u temi koja je nonšalantno nakon kraće zajebancije koja je uslijedila nakon već rutinskog Brijačevog posta otišla u u ležerni ton i evo tebe kauboja sa nečim što se ne može drugačije protumačiti nego provokacija.

Daj ok, kužimo, samo nemoj se kasnije čuditi kad će te svi trpat u isti koš kao Brijača, Emilija, Mastera, Jelaša, wolfa...

Želiš li stvarno biti dio onog dijela forumaša sa kojima je dijalog apsolutna noćna mora?

haha vi ste se fakat prebacili na blebetaonicu. Svaka čast netko me jednom poslušao.

samurai82 pa nije, igra je tehnicki i gameplayom masterpiece. Igra prepuna detalja i posvecenosti istima, koji nisu gimmick, nego igraci ih zaista vide i nakon poduzeg igranja. Svi mali podsustavi funkcioniraju perfektno.
    Igra koja baca sve karte na pricu i likove i zbog toga ima nezadovoljnih. Ja sam pisao u onoj temi samo za ND i prodaju, nista drugo.
    @wooddiebone ajmo osobne stvari maknut s foruma i dozivljaja pojedinih igara. Moze?

Nezz, ja bi se radije svađao s @Fenix i @Fico oko korone, jebao vas TLOU i Druckmann.
      Da zalijepim koji graf ili tweet? A ako se osjećam ekstra raspoloženo, možda padne i koji FB post.

Nexus Zanimljivo kak se uvijek napale na TLOU igre,ND te Druckmana.

• Little Joey comes home from his first day of school crying his eyes out.
          -"Mom, all the kids at school say I have a big head. Its really upsetting."
          -The mother says, "Don't worry honey, your head isn't big at all. Now, go get me some potatoes from the corner store."
          -"Mom, I don't have a bag for potatoes."
          -"Its okay Joey, just use your hat."

chono7

slazem se, fanboy dobrih igara, i uvijek budem, ti covjece sanjas tlou i druckmana, samo o tome pricas, a realno nikome nisi zanimljiv i postal si predmet sprdnje kako na forumu tako i van njega, al ako te to usrecuje samo daj, barem nas zabavlja tvoja mrznja prem svemu sony, samo nastavi zivjeti u tom imaginarnom bubbleu di si ti zrtva koja je uvijek u pravu, a svi smo slijepi i provociramo te pa ti neduzno janje uvijek najebes

renda nope, zamjenio si me s burazom, on je pisao eseje o tome.
          I van foruma kazes? Mi smo se upoznali? Zadnje cega se sjecam je Crni macak cini mi se i pisada s pijanim Jelashem gdje mi govori kako je on u kurcu... Tebe se ne sjecam, nismo popricali uzivo. Nazalost nadam se...
          Ti si jedan od onih "finih" fenbojeva koji mrzi sve ne Sonyevo. Samo ces to zapakirati nice and clean kao Nexus. Ne najebem ja gotovo nikad, ni ovdje ni uzivo ako te i to zanima.

@renda kako možeš reći za nekoga kojeg ne znaš van foruma da je postao predmet sprdnje.
          I čak ako se slažem da je @chono7 u kur*u sa čitavom ovom situacijom oko Neil Druckmana i Last of Us 2 (sry bro ali istina je 😃) ti bas i nemaš pravo nešto pričati o tome kad to isto radiš bez prestanka u Cyberpunk temi gdje si čak došao do toga da si izjavio stvari koje su dokazano neistinite da bi me kasnije prozvao pasivno agresivnim i onda se potom povukao u shadow realm nakon što sam ti dokazao kroz više navrata da to nije istina.

Chono nije nedužno janje ali brate ako ti nisi jedan od onih koji se kači na njega sa svakom prilikom za provokaciju onda ja nemam više od 140 kila.
          Ponašate se svi zajedno kao dječurlija. Vrijeme je da odrastete i da se na forumu ponašate isto kao što se ponašate uživo.

fensisuperstar uzivo bi vrlo vjerojatno gledali klipove Cyberpunk bugova i umirali od smijeha uz pivu.
            Nisam namjerno to spominjao, jer bi ispalo da stalno vucem te paralele. Ali eto, vidi se i sa strane.