narucio sam neki ovlazivac zraka za 120 evra (ne znam tocan rvacki termin za taj uredjaj) jer ne mogu disati po noci od suvog vazduha. pomaze li to ista? tj imali tko kakva iskustva ili sam bacio novac u kantu za smece?

pravednik znam brojati samo do 5

zajebancija. citam, ali tu se prica o nekim operacijama, lulicama, sprejevima. to nista necu. jebem me suhoca zraka i bude mi nos suh ko sahara. nisam ja kriv vec zrak. kako god nadam se da ce barem malo pomoci jer spavam sa otvorenim prozorom vec par noci i smrznem se ko picka.

Pomoć će, al za iole kvalitetniji uređaj treba izdvojit više novca. Ovi po elipsu, pevecu i slično nisu za ništa.
    Naravno ako uzimaš za jednu prostoriju manje kvadrature bit će ok.

maverick

Pa to nemoj delati.
      Ako imaš takvu suhoću problem je često u osobi ili okruženju.
      Pij 3 l vode dnevno(voda ne sok ili alkohol), pročisti tijelo.
      Kupi usisavač Miele C3 ili Vorwerk.
      Sisaj bar svaka 2 dana.
      Nemoj imati tepih ako imaš, zavjese teške, pun krac odjeće u sobi gdje spavaš.

Kupi ovlaživač, eto ja sam naručio Klarstein za 700 kn.
      Dalje planiram kupiti i pročišćivač zraka.
      Kvaliteta zraka je u kurcu, to valjda pratiš koliko smo zagadili sve. Njemačka da ne govorim. Hamburg ima veću količinu čestica u zraku nego jedan Dizel izbacuje van, kojega su zabranili.
      Možeš se smijati savjetima ali bolje da reagiraš na vrijeme. To nije za zajebanciju i jednom kad ode sluznica ode i nema nazad. Ima nas tu sa problemima.
      Zavidim ljudima koji dišu bez problema a to uzimaju zdravo za gotovo. Često ne vjeruješ dok ne probaš na vlastitoj koži.

fensisuperstar Jack Daniels, rakija, gajbe pive...Ne slusajte ga nist, suh mu je zrak jer popije 20 litara pive prije spavanja, tolko sauga po noci da svu vlagu izvuce u prvih 5 minuta, onda susjedu pa tek nakon toga bude suho do jutra.

chono7
        Pa to sam joj ja gurnuo prst u pak pa joj dajem da pomiriši.

Zakaj bi inače bile tak uzbuđene.

Pričaju o mojoj 3080.

Ja živim u vukojebini na čistom zraku tako da su mi nosnice prohodne ko Lisa Ann i ne trebam sisati ko Lisa Ann.