Nikakav shadow realm(🙃) nego cemu, mislis da mi se da natezati, ja sam za razliku od njega igral CP i previse s obzirom u kakvom je stanju, dok on tlou nije, iako govori da je, i imam pravo srati po igri i stavljat clanke koje treba stavljati, i onda nisi bil u pravu, rekel sam ti da si guglas jer se meni fakat neda tu dokazivati nekaj, sve kaj sam rekel je bila istina, ti si citao izmedju redaka i povukel neko svoje misljenje i tu je rasprava stala jer bi tak isli u krug, a kaj se tice ponasanja ja sam ovakav i van foruma i iskreno se nadam da on nije, i kakve veze ima to kaj ga ne poznam sa time da je predmet sprdnje van foruma ako su ti ljudi clanovi foruma s kojima se druzim van foruma pa dok neko pretjera kazemo si nemoj biti chono, kuzimo se ne, ali kazem, ako je van foruma drugaciji onda jebeno, nek to prenese i tu pa da nam je svima super, @chono kak mogu biti fanboy kad imam(imal sam) doslovno sve konzole? Od plejke do switcha, i uzival sam na svim platformama i u svim exkluzivama, ne kuzim te, pa BotW mi je top 10 igara, Gears 5 mi je genijalan itd, od kud ti te informacije