HideooKoojima sta je tu bukirano za 5k po noci?!
Blebetaonica 2
Nad Zabregom je počela vojno-zračna parada. Lete kao komarci.
Genesis ja sad mogu otići na posao napraviti na kucicu rezervaciju stavit na mjesec dana isprintati koliko bi koštalo i cancelirati
Pušite fore čoeče.
Potencijalno odlične vijesti za one koji su pogubili zube.: p
- Uređivano
Bog te maza evo dobija neki video di je neka budaletina uletila nozon i dosta ih izbadala.
Pise danasnji datum ali neznan di je
Edit
Evo gogla san i u Njemackoj je
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/en/germany-knife-attack-in-mannheim-suspect-shot/a-69233565
- Uređivano
Jako loš postupak policije, trebali su ga zbušiti bez pardona.
Čekali su savršenu čistu metu i tad murjak okine samo jedan metak. Još treba da preživi i narod ga nastavi hraniti u zatvoru.
Nije spomenuto tko je i otkud je napadač. Prije su bar napisali da je napadač bio doktor ili školovani profesor iz Bliskog istoka.
pravednik Jako loš postupak policije
Nevjerojatno je da su debili čekali da i policajca napadne. A i ovi ostali da nisu neki kurac mogli uzeti u ruke i odalamiti ga preko labrta. Kakva rugla spodoba, to kad na ulici vidiš, odmah si sretniji kad se svako jutro pogledas u ogledalu.
Genesis nas kako me boli kesa šta netko kaže i misli o meni.
Što se tiče vjere, ova nova ima mjesec parade. Najebali smo.
- Uređivano
Fenix Vrijedi za sve aktivnosti koje nisu moj posao
Naravno. Plaćen sam da odradim svoj posao i nema te sile koja bi me natjerala da radim ista mimo toga.
Ali nekima je bitnija lova, nego osobni ponos i uvjerenja. Kao što se i mnogi skrivaju i ne žele da kažu što misle o bilo kojoj temi dns jer se boje tudje reakcije pa onda idu linijom manjeg otpora. Pogotovo u zatvorenijim društvima/zajednicama poput foruma.
Na insta, x, YT ist već ima svega u komentarima.
maverick nista nije obvezujuce, samo se oni nadaju sto vecem odazivu kako bi mogli dobit lgbthdtvq+ boost u ledja da su moderni, al se poljaci bas i nedaju
u prijasnjoj firmi smo dobili stickere,majice,bili kao ambasadori u irskoj, dosao frend koji je vjernik odkad ga poznam i rekao da ne zeli to blizu sebe te zavrsio u HRu na razgovoru pa su nasli zajednicki jezik da ga se nece maltretirat s time al da bi bilo lijepo da prihvati razlicitosti….
Genesis u prijasnjoj firmi smo dobili stickere,majice,bili kao ambasadori u irskoj, dosao frend koji je vjernik odkad ga poznam i rekao da ne zeli to blizu sebe te zavrsio u HRu na razgovoru pa su nasli zajednicki jezik da ga se nece maltretirat s time al da bi bilo lijepo da prihvati razlicitosti….
Taj formirani kupus LGBTQRS…sve više izgleda kao organizirano iskorištavanje pravih homosexualnih i bisexualnih osoba, LGB legitimno postoji od kraja 60-ih a danas su udrobili sve živo ispod istog kišobrana i normalno je da dolazi do konflikta u društvu prilikom "forsiranja" koje imamo danas.
Podržavam LGB ljude i nadam se da dosta njih nece nasjesti pod taj "kišobran" i biti iskorišteni kroz politicke/društvene igre.