Blebetaonica 2
Bas je suncan i sparan dan. Gledam kroz zaljev prema Cresu, lagani maestral lijeno nosi bijele oblake preko namreskanog mora, a meni u glavi melodija djetinjstva
https://www.ekupi.hr/p/EK000543488
@weky da ili ne za ove pare?
Bude ti Optigrill Elite XL na akcijama i za dosta manje od 200 eura, tak da ne.
- Uređivano
fensisuperstar Aha, bilo je napisano po modelu. Uglavnom, ne. Ako nije tlaka, čekaj bolju akciju. Ja imam air fryer koji sasvim solidno i grilla pa mogu.; D
- Uređivano
Zero pa ok ali što znači na boljem popustu. Koliko realno moze bit jeftiniji kuzis. Jer ako ga sad masu trgovina drzi na 300, i spuste ga do 200 ja fakat ne vidim da će u dogledno vrijeme itko spustit niže
fensisuperstar Elipso ima napuhane cijene na dosta toga, kod njih bi neki normalni popust bio 40-50% (tako mi je bilo za TV kad sam kupovao tamo). U shopovima s "normalnim" cijenama ti je 20-30% tipa Mall nešto što bi nazvao fer akcijom, gdje sam uzeo i tu Tefal fritezu. Na Mall bi morali imati akciju koja bi bila baš za Tefal (obično uz popuste za hrpu drugih proizvođača) i taj put kad sam ja uzimao je bilo nekih 20% popusta, ako se dobro sjećam. Ovo za 5% ti je baš zanemarivo.
Naravno, ako se ne ciganiš kao ja i nešto ti treba odmah, ja bih onda gledao samo da uzmem tamo gdje je najjeftinije i najzgodnije za nabaviti.
Zero pa evo tia mobiteli atm 209
fensisuperstar Bolje je od one Wekyjeve akcije u svakom slučaju:
To je ujedno ono što pričam za Elipso cijene.
Jan vam kažem, Weky vam ga je svima uvalio
Fenix ti nemas optigrill?
fensisuperstar realno ne moze, mozda jedino za black friday iako onda dizu cijene pa dodjes na isto.
fensisuperstar imam klasični roštilj od 2kW s grijačem i rešetkom i pečem ko muškarac na njemu, nikakvi jebeni senzori
- Uređivano
Fenix pečem ko muškarac
Imaš sreće što nema dejdemovaca! Sad bi te razapeli zbog ne korištenja đendr inkluziv jezika.
Gle ja nisam ni znao da taj tefal ima senzore. Meni je da ispečem meso dobro. Imam veliki roštilj isto ali nije mi praktičan u kući već ga moram furat vani. Baš veliki roštilj.
Više gledam nešto praktični ta daily use. Plus da mami malo olakšam.
@renda hvala :-)
Offtopic:
Jeba
Zasto ja ovo slusam na poslu…. :-D
- Uređivano
Kak podnosite ovu vručinu?
Ne želim klimu palit jer se razbolim od nje nakon dan dva pa neki ventilator imam koji malo olakša situaciju.
Voda iz pipe mi je pretopla postala a još ovih dana je više kloriraju nek inače u ZG tako da je bijela kao soda voda a bez nje ne može se.
Tzereen Dođe mi da se preselim na more.
a tu misliš nije sparno?