Tzereen Potrudi se index napisati i drugu stranu medalje nekad.

Rod je nova ideologija, postoje spolovi: muški, ženski i intersex (rođenjem nedefinirani spolni organi), ljudi koji su rođeni intersex u nekim državama imaju pravo se izjasniti da nisu muško ni žensko vec intersex spol, non-binary i ostale fikcije nemaju veze sa time i dio su novih iluzija-identifikacija…

Skoro si bio u pravu da mi 10 tisuća ostane tjedno 😊 A ovo je samo jedna rezervacija do su ostale. 😂😂😂😂

Još dok platim osoblje 😜

@Genesis primakao se 1.6 😜

@Brijac

DarkPunisher baš me zanima što bi rekao Nikica kad bi znao da mu ovaj ovdje javno objavljuje rezervacije iz hotela

Fenix što bi rekao

Booked by Hideo Kojima

Nad Zabregom je počela vojno-zračna parada. Lete kao komarci.

Genesis 😃 ja sad mogu otići na posao napraviti na kucicu rezervaciju stavit na mjesec dana isprintati koliko bi koštalo i cancelirati 😃

Pušite fore čoeče.

Zero ja nesmem kihnuti da mi se ne razlete zubi. Ovak nemam par zubiju.

Raziel To je stara slika, na toj slici imam više zubiju.

maverick

Jako loš postupak policije, trebali su ga zbušiti bez pardona.

Čekali su savršenu čistu metu i tad murjak okine samo jedan metak. Još treba da preživi i narod ga nastavi hraniti u zatvoru.

Nije spomenuto tko je i otkud je napadač. Prije su bar napisali da je napadač bio doktor ili školovani profesor iz Bliskog istoka.

pravednik Jako loš postupak policije

Nevjerojatno je da su debili čekali da i policajca napadne. A i ovi ostali da nisu neki kurac mogli uzeti u ruke i odalamiti ga preko labrta. Kakva rugla spodoba, to kad na ulici vidiš, odmah si sretniji kad se svako jutro pogledas u ogledalu.

Genesis nas kako me boli kesa šta netko kaže i misli o meni.

Što se tiče vjere, ova nova ima mjesec parade. Najebali smo.