pravednik

Za kuhanje neko od rostfraja sa podebljim dnom, takvo ja koristim, nije bilo baš jeftino ali nit skupo ali isplatilo se. A za peći jajca imam staru tavu nekoć presvučena teflonom a naravno kad kupuješ novo onda bih ti preporučil od Tognana tavu koja ide na vatru i imaš verziju dublju za tak meseko peći, saftiće, jajčeka a imaš i verziju za činkice e tu za činkice imam ja plus od Delimana pa kombiniram te dvije i još jednu pak staru koju opet najviše koristim jer ta mi je nekak omiljena za palačinke.

Što teže rajngle to bolje. Ako je debelo dno peče se i kuha jednoliko i teško zagori te takvo suđe i vrijedi. Imam nekoliko Zepter lonaca i to traje cijeli život.

Screenshot prije 13 godina…kakvi dani..jedina briga igrati i ulagati u pc…a ko da je bilo jučer…

pravednik Pitanje, koje je najbolje posuđe, set posuđa za kuhanje i pečenje?

Sigurno ima i boljih ali nekakav dobar omjer kvalitete i cijene su ti WMF i Fissler.

Kaj bu gledal samog sebe, nije interesantno!

wooddiebone treba nova bleb uskoro anyway

@Genesis brijem da je jos u kucnom pritvoru. Izletilo mi na jutubu pa reko poslusat cu. Između njih dvoje MF je top G :-)

wooddiebone nemoj mi se sad vaditi 😂.

Btw, jel ima ta bivša sestru neku?? 😂

🫠 akcija 20% navali narode.

@Fico

Što je ovo?

Stavio sam 2 slike, kad otvorim pojavi se gif Jim Careya u Ghost of Tsushima temi.

@chono post,

Povezane su?

Jel netko primjetio ova AI generirana sranja po facebooku u zadnje vrijeme, posebno vole isusa, umiruće ljude i djecu sa 4 ruke, što se događa?