@Genesis Hodam danas u OS i onda u Reisnerovoj na dva mjesta vidim ovo, na nedavno obnovljenoj tramvajskoj :

Ovom trasom i dalje ne voze tramvaji, ali svejedno.: (

Genesis I moje je i dalje, zato se i pitam tko brine o gradu dok me nema, stvari se otimaju kontroli?🤣

Nema Bandića batmana koji bi to rješil dok si reko keks.😆

S druge strane niko od građana se ne bi sjetil pa da to podigne svojevoljno. Dvojica bi to bez frke podigla ak već jedan sam nemre. Pa nije Tomek batman da zna sve kaj se loše zbilo i to popravi.😔.

Miro ti i na slici naginjes udesno

Genesis ja znam dva pedera koja su dobila Shako kacigu na prvom Duriel runu samnom. Njima ću čestitati njihov mjesec i nek se jebu sa svojim uber kacigama.

Da li da ovo shvatim kao neki iznenadni sudbonosni ljubavni zov, potencijalnu navlakušu zbog moje velikodušne naivnosti, ili poštenog gamera iz Japana koji je oduševljen mojim postovima?

Gabrijele ili kako se već zoveš, ovo tvoje spamanje s accovima je sad već bolesno i malo se brinem

Jel to neki naš PS buraz mučenik u izgnanstvu?

klinjo

Bacili su je u bijegu, očito je imao Xbox pa kad su shvatili da nije PS5 su je bacili.

I to vjerojatno Series S. Ekipa skontala da je outdated i da ne može ni pokretati nove igre. Mogu samo zamisliti tu rezignaciju, ja bih odmah sjeo na pod i čekao policiju da dođe po mene.

Zero ne znam tko je niti ga želim doxati. Ali lik napravi nekad i 10-ak FFA accova dnevno. I nije to SAMO da napravi te accove. Za svaki mora otvoriti novu email adresu, a buduci da smo blokirali sve one email instant servise, to znači najčešće Google email, dodavanje broja mobitela itd, pa aktivaciju maila, pa aktivaciju FFA računa.... I za kraj, da bude najbolje i da si dodatno zakomplicira, svaki taj email pretinac obriše odmah po registraciji

Meni je neko vrijeme bilo zabavno, nije da mi radi neki problem, ali ovo sad već traje godinama i davno je prestalo biti simpatično

Jel se može skužiti ko je ili moraš slati prijavu? Koliko sam upućen, nisam ni na instagramu uspio dobiti IP adresu radi GDPR-a od supporta. Navedeno mi je da se obratim lokalnim vlastima svoje države kako bi oni pokrenuli postupak.

Znači ništa bez sudskog naloga.

Inače, primjetio sam upvotanje postova također.

Bilo je više accounta poput

ronin47 da mi upvotaju stare postove

Ronin će ti upvoteati samo PS postove, svi znamo tko je to 😄

A što se tiče ovog momka, nije ništa ilegalno ni ne pada mi na pamet ganjati ga. Za razliku od Micha (koji isto radi accove), ovaj je dobroćudan. To što on radi je benigno i mogu onemogućiti u nekoliko minuta, samo je čudno…

Osejćao sam se posebno jer sam mislio da samo meni lajka postove.. dečko, sad sam razočaran 🙁

Evo kad naručiš tortu od šiptara, a ne znaju baš hrvatski.

Bude se pojela, izgleda fino. Hebeš slovo više ili manje 😃

Piši kako govoriš. Onaj ko je radil tu tortu, držal se tog pravila.

Sterlok Koljače i sljadoljed ume da prave, samo hrvatski ne razume. 😆

Fenix pa jel nije prije bilo da si morao dobiti pozivnicu da se možeš reg na forum. Ok, više ne treba tako šta, ali bi možda moglo se prije registracije poslati prvo zahtjev te ipak na neki način provjeriti IP adresu i sl, da ne bude da neki prave milijun acc i onda kada se sve provjeri, vi samo odobrite. Ionako je ovo prilicno mal Community, što je u jednu ruku i dobro.

Mislim da je mene @Brijac pozvao na forum, pa eto njemu zahvalite što me trpite godinama (točnije skoro 9 godina) lol

O najveći sine Zinedine, nesuđeni vođo ujedinjene oporbe i vlade nacionalnog spasa, nismo te zavrijedili!

Jao pa takav sam imao u osnovnjaku, naravno bez Uno brandinga 😃

Želim si kupit jednu Watch Dogs igru a neznam koja je ovako dobra pomalo u svemu. Čitam na netu da je to Legion kao najbolji nastavak dok neki tvrde da je to ipak Watch Dogs 2 pa se ne mogu odlučiti. Ne želim puno gledati walkthroughove na YT da mi bude bolji ugođaj kod prvog igranja. Šta mi predlažete vi koji ste Watch Dogs fanovi odigravši sve WD igre i koja bi se baš isplatila za oidigrati?

• buz

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

TITANXIS Pošalji mi adresu na PM, ja ću ti poklonit prvu. Ili to ili ću slomit disk.