Gledali Planet majmuna, mislio sam da cu umrijeti ta dva ipo sata. Najbolji dio filma bio kad se žena izderala na idiote do nqs

Ta iz Irske se želi svrstat u nebinarne ali men se čini da nije ta osoba. Ona je samo vrckava, buntovna, ljuta na sistem i to je sve

TITANXIS žena je inače jako simpatična i jednostavna. Ako ti se da, pogledaj koji intervju ili pjesmu live kad nema ovakav staging ko na eurosongu. Baš je simpa.

Tzereen

Željela se skompat sa Izraelkom ali nisu joj bili dopušteni kontakti sa nikim iz sigurnosnih razloga.

Vjerujem da je simpa i što sam prije pisao u drugoj temi o neprihvačenom klincu u društvu pa postane mrzovoljan pa radi svakakve stvari da ga ljudi dožive i tak mislim za tu curu. Ona je malo "drugačija" od ostalih ali problem je u ljudima i društvu kaj možemo stvarat potencijalnu negativu u takvim ljudima ako ih odbacujemo.

edit: A što se tiče njihove pjesme, meni je zbilja bila bezvezna. Pjesma mi mora bit za dušu svaka a ako ona to nije onda mi ne odgovara.

TITANXIS krivo sam se izrazio. Ne ta pjesma s Eurovizije, već nešto drugo, live.

Npr ovo

Tzereen

Sasvim drugačije, ne bih je nit prepoznao a glas joj malo fura na SIA pjevačicu.

Tzereen pa kad je neintuitivno i protiv svake logike. Poštujem svakoga, ali u životu koji mi je ionako prekompliciran stvarno si ne mislim razbijat glavu koga ću kako nazivat

Pogotovo na HR jeziku s "vi" i "oni". Nema šanse. Ako već treba neka se izmisli neka druga zamjenica

Tzereen Potrudi se index napisati i drugu stranu medalje nekad.

Rod je nova ideologija, postoje spolovi: muški, ženski i intersex (rođenjem nedefinirani spolni organi), ljudi koji su rođeni intersex u nekim državama imaju pravo se izjasniti da nisu muško ni žensko vec intersex spol, non-binary i ostale fikcije nemaju veze sa time i dio su novih iluzija-identifikacija…

Skoro si bio u pravu da mi 10 tisuća ostane tjedno 😊 A ovo je samo jedna rezervacija do su ostale. 😂😂😂😂

Još dok platim osoblje 😜

@Genesis primakao se 1.6 😜

@Brijac

DarkPunisher baš me zanima što bi rekao Nikica kad bi znao da mu ovaj ovdje javno objavljuje rezervacije iz hotela

Fenix što bi rekao

Booked by Hideo Kojima

Nad Zabregom je počela vojno-zračna parada. Lete kao komarci.

Genesis 😃 ja sad mogu otići na posao napraviti na kucicu rezervaciju stavit na mjesec dana isprintati koliko bi koštalo i cancelirati 😃

Pušite fore čoeče.

Zero ja nesmem kihnuti da mi se ne razlete zubi. Ovak nemam par zubiju.

Raziel To je stara slika, na toj slici imam više zubiju.

maverick

Jako loš postupak policije, trebali su ga zbušiti bez pardona.

Čekali su savršenu čistu metu i tad murjak okine samo jedan metak. Još treba da preživi i narod ga nastavi hraniti u zatvoru.

Nije spomenuto tko je i otkud je napadač. Prije su bar napisali da je napadač bio doktor ili školovani profesor iz Bliskog istoka.

pravednik Jako loš postupak policije

Nevjerojatno je da su debili čekali da i policajca napadne. A i ovi ostali da nisu neki kurac mogli uzeti u ruke i odalamiti ga preko labrta. Kakva rugla spodoba, to kad na ulici vidiš, odmah si sretniji kad se svako jutro pogledas u ogledalu.

Genesis nas kako me boli kesa šta netko kaže i misli o meni.

Što se tiče vjere, ova nova ima mjesec parade. Najebali smo.

maverick firma u kojoj radim nam je vec prije 10tak dana poslala obavijest u vezi pride month-a i kako trebamo imat jedno 10tak workshopova, raznih seminara itd pa cemo vidjet kako ce to ici 😃

Fenix Vrijedi za sve aktivnosti koje nisu moj posao

Naravno. Plaćen sam da odradim svoj posao i nema te sile koja bi me natjerala da radim ista mimo toga.

Ali nekima je bitnija lova, nego osobni ponos i uvjerenja. Kao što se i mnogi skrivaju i ne žele da kažu što misle o bilo kojoj temi dns jer se boje tudje reakcije pa onda idu linijom manjeg otpora. Pogotovo u zatvorenijim društvima/zajednicama poput foruma.

Na insta, x, YT ist već ima svega u komentarima.

maverick nista nije obvezujuce, samo se oni nadaju sto vecem odazivu kako bi mogli dobit lgbthdtvq+ boost u ledja da su moderni, al se poljaci bas i nedaju 🤣

u prijasnjoj firmi smo dobili stickere,majice,bili kao ambasadori u irskoj, dosao frend koji je vjernik odkad ga poznam i rekao da ne zeli to blizu sebe te zavrsio u HRu na razgovoru pa su nasli zajednicki jezik da ga se nece maltretirat s time al da bi bilo lijepo da prihvati razlicitosti….

Genesis u prijasnjoj firmi smo dobili stickere,majice,bili kao ambasadori u irskoj, dosao frend koji je vjernik odkad ga poznam i rekao da ne zeli to blizu sebe te zavrsio u HRu na razgovoru pa su nasli zajednicki jezik da ga se nece maltretirat s time al da bi bilo lijepo da prihvati razlicitosti….

Taj formirani kupus LGBTQRS…sve više izgleda kao organizirano iskorištavanje pravih homosexualnih i bisexualnih osoba, LGB legitimno postoji od kraja 60-ih a danas su udrobili sve živo ispod istog kišobrana i normalno je da dolazi do konflikta u društvu prilikom "forsiranja" koje imamo danas.

Podržavam LGB ljude i nadam se da dosta njih nece nasjesti pod taj "kišobran" i biti iskorišteni kroz politicke/društvene igre.