Tzereen kad si spomenuo TC automatski sam mislio na Pulu, skroz sam zaboravio da nastupaju i u Zagrebu.

Pitanje, koje je najbolje posuđe, set posuđa za kuhanje i pečenje?

Neškolovan sam po tom pitanju, dakle ne tražim lonce od par hiljada eura kao u hotelima ali neki pristojan set lonaca, tavica i manjih posuda za kuhanje juhice i jajčeka obavezno.

Trenutno koristim plinski plamenik i one električne 2+2 na šporetu-pečnici.

Dal postoji set koji bi podržavao plinski plamen i kasnije indukciju kad kupim pečnicu plus tablu posebno?

Hvala!

pravednik

Za kuhanje neko od rostfraja sa podebljim dnom, takvo ja koristim, nije bilo baš jeftino ali nit skupo ali isplatilo se. A za peći jajca imam staru tavu nekoć presvučena teflonom a naravno kad kupuješ novo onda bih ti preporučil od Tognana tavu koja ide na vatru i imaš verziju dublju za tak meseko peći, saftiće, jajčeka a imaš i verziju za činkice e tu za činkice imam ja plus od Delimana pa kombiniram te dvije i još jednu pak staru koju opet najviše koristim jer ta mi je nekak omiljena za palačinke.

Što teže rajngle to bolje. Ako je debelo dno peče se i kuha jednoliko i teško zagori te takvo suđe i vrijedi. Imam nekoliko Zepter lonaca i to traje cijeli život.

Screenshot prije 13 godina…kakvi dani..jedina briga igrati i ulagati u pc…a ko da je bilo jučer…

pravednik Pitanje, koje je najbolje posuđe, set posuđa za kuhanje i pečenje?

Sigurno ima i boljih ali nekakav dobar omjer kvalitete i cijene su ti WMF i Fissler.

Kaj bu gledal samog sebe, nije interesantno!

wooddiebone treba nova bleb uskoro anyway

@Genesis brijem da je jos u kucnom pritvoru. Izletilo mi na jutubu pa reko poslusat cu. Između njih dvoje MF je top G :-)