Baš bi mogli puno pričat o svemu tome. Ne bi vjerovao tko mi zna imati dobru kolumnu. Andrea Andrassy. Bila je baš dobra tema o ljudima danas kakvi su. I o odgoju. Nemaru. Sebičnosti.

Nažalost. Eto, vratio se sad sa zarazne. Cura ostala na promatranju. Ja idem dalje radit.

Steta sto svi imena sakrivate pa nemoremo znati tko je ali eto isto puno srice zdravlja i ljubavi vam zelim.

fensisuperstar

Ma tekma od jučer, danas se jedva probudio, a kad zbrojim deadline na poslu danas, cijeli sam zbrkan i nevoljan.

Ništa strašno momci,proći će, hvala što se brinete 🙂

Nisi jedini…mi svi na poslu isto u kurcu..

Tekma muka isusova a ja kreten još gledao telku do pola 2 ujutro.

milicevic87 Veća je vjerojatnost u Njemačkoj da upadneš u siromaštvo, nego u Hrvatskoj. 🤔

Pa da.

Kolko god stislo, uvijek možeš prodat vikendicu na otoku nekom švabi.

Mi smo u Bejha to pametno i na vrijeme skužili. Prvo moraš imati normalan život i poslovnu karijeru da bi imao šta izgubiti i postati siromašan.

Ako si siromašan kao kosa na buzovoj glavi, onda nemaš šta ni izgubiti.

I kad skupiš nešto lovice i misliš dobro je…investiraš u nešto u kući/stanu/okućnici…lova se otopi u trenu…

I tad svatiš da si fakat siromašan.

Ja sam bio najbogatiji dok sam studirao i živio sa starcima…jbg 200kn mi je bilo dovoljno za cijeli mjesec 😃

To na slici definitivno nije PS5 kontroler, već rekao bih custom Logitech. Ali ako su koristili PS5 kontroler za upravljanje ne bi trebalo nikoga iznenaditi ako je podmornica jebeno potonula.

Kućište Ima bijelo-sivo crnih tonova slično kao kod PS5 ali da, to je Logitechov upravljač, imam ga. Novinar članka nije igrač tak da mu ni za zamjerit.

yakuza_stinger mislim da koristiš izraz novinar jako velikodušno, radi se o portalu 24sata. Imala sam i ja blog sa 15 godina, po standardu 24sata ja sam spisatelj, autor i novinar.

Zero Zadriftala s kursa i zabila se u stijenu.