yakuza_stinger institucije kurca ne mogu danas. Profesor više nije uzor. Nije izvor mudrosti. Prema njima se nema respekta.

Mladi nemaju respekta prema nikome i ničemu. I tome je jedino zaslužan odgoj, odnosno neodgoj. Starci se ili nemaju vremena posvetiti djeci ili ih uče skroz krivim vrijednostima zbog vlastitih neuspjeha i frustracija.

Tzereen pa zato i kažem na kraju, na kraju smo svi krivi.

ili nam je sasvim dobro, a kuknjava ostaje samo to - kuknjava.

Al da,

Složio bih da, ako je mladoj osobi sve posluženo bez muke, da dotična u pravilu nema osjećaja postignuća pa uzima zdravo za gotovo sve. Tako je i ovaj mulac uzeo zdravo za gotovo da može divljat s mečkom. Nije naučen da s tom razinom dođe i više odgovornosti. Ako si spreman divljat, moraš biti spreman i na protuvrijednost posljedica. I tu bi ga društvo trebalo sankcionirat kroz institucije. Samo je društvo u kurcu pa su i institucije u kurcu.

Sankcioniranje posjedovanja materijalnog se zasad kosi s načelima napretka civilizacije. Odnosno više je kao tiranija. Osim ak se paradigma ne promjeni pa se okanemo materijalnog. Al čisto sumnjam u taj scenarij. Donedavno smo valjda nosili stvari u grobove za idući svijet lol.

Baš bi mogli puno pričat o svemu tome. Ne bi vjerovao tko mi zna imati dobru kolumnu. Andrea Andrassy. Bila je baš dobra tema o ljudima danas kakvi su. I o odgoju. Nemaru. Sebičnosti.

Nažalost. Eto, vratio se sad sa zarazne. Cura ostala na promatranju. Ja idem dalje radit.

Steta sto svi imena sakrivate pa nemoremo znati tko je ali eto isto puno srice zdravlja i ljubavi vam zelim.

fensisuperstar

Ma tekma od jučer, danas se jedva probudio, a kad zbrojim deadline na poslu danas, cijeli sam zbrkan i nevoljan.

Ništa strašno momci,proći će, hvala što se brinete 🙂

Nisi jedini…mi svi na poslu isto u kurcu..

Tekma muka isusova a ja kreten još gledao telku do pola 2 ujutro.

milicevic87 Veća je vjerojatnost u Njemačkoj da upadneš u siromaštvo, nego u Hrvatskoj. 🤔

Pa da.

Kolko god stislo, uvijek možeš prodat vikendicu na otoku nekom švabi.

Mi smo u Bejha to pametno i na vrijeme skužili. Prvo moraš imati normalan život i poslovnu karijeru da bi imao šta izgubiti i postati siromašan.

Ako si siromašan kao kosa na buzovoj glavi, onda nemaš šta ni izgubiti.

I kad skupiš nešto lovice i misliš dobro je…investiraš u nešto u kući/stanu/okućnici…lova se otopi u trenu…

I tad svatiš da si fakat siromašan.

Ja sam bio najbogatiji dok sam studirao i živio sa starcima…jbg 200kn mi je bilo dovoljno za cijeli mjesec 😃

To na slici definitivno nije PS5 kontroler, već rekao bih custom Logitech. Ali ako su koristili PS5 kontroler za upravljanje ne bi trebalo nikoga iznenaditi ako je podmornica jebeno potonula.

Kućište Ima bijelo-sivo crnih tonova slično kao kod PS5 ali da, to je Logitechov upravljač, imam ga. Novinar članka nije igrač tak da mu ni za zamjerit.