weky Kažu da razlika između vanjske i unutarnje temperature ne smije prelaziti pet stupnjeva.

Trenutno je vani 36 stepeni.

Idem podesiti klimu na 31.

Šalu na stranu, podsjeti me na druga doktora koji se užasava od tih klima.

Iz nekog razloga čovjek radije otvori sve prozore na autu, nego što bi upalio klimu.

Vječito je govorio da je freon najveći štetnik zdravlja i imuniteta.

Doktori..

Kako je tek meni, morao sam se voziti po Pagu bez krova, sunce me ubilo.

Kikiller

Možeš možes

Odem leci pokrijem se lancunom i dekom i spavan kao beba

I tako negdi vec 15godina

buz

A još si čelav koju sad crvenu glavu imas 🤣🤣🤣

Kikiller

Malko više od sredine i sredina Hrvatske. Počevši od trećeg, četvrtog reda od mora, Prvi red bi bio onaj obalni a drugi pri obalni a sve dalje bi bila neka unutrašnjost. S tim da redovi nisu tak tanki 😆.

Miro Izgledam kao slasni paradajzić.

Ma nosim kapu uvijek. Prije 2 ljeta sam bio s tim autom na poslu, bilo ugodnih 38°C, 3 sata popodne. Imam 12 minuta od posla do doma, nisam imao kapu u autu i reko ma nema veze, neće mi ništa bit tako kratko, mogu bez krova.

U tih 12 minuta zakuhala mi glava, bolila cijeli dan, ni tablete nisu pomagale. Od tada uvijek stoji kapa u autu, ne vadim ju van.

U biti kad sam kupio taj auto shvatio sam zašto su tako popularni u Britaniji, njihovo blago vrijeme je idealno za te aute. Ovo kad ti piči naše sunce u glavu to je stvarno mazohizam bez krova se vozit. Može samo rano ujutro ili kasno popodne.

Pasje vručine. Kod mene također ne dolazi klima uređaj više u obzir jer nakon dan dva pod klimom postanem bubin a imao bih je namještenu na min. 25-26 stupnjeva.

Alternativa je ovaj mali ventač na bateriju kojeg sam si prek bangooda naručil (baterija nije bila uključena) a može se i putem usb-a spojit na komp i lepo te hladi kad si za kompom. Skoro nečujan. Kad je na bateriji onda ima mogučnost mjenjanja 3 brzine a na usb ima samo na minimalnom broju okretaja ali dovoljno je i tak.

Na maksimumu bi možda i poletel ko helikopter. Ima i lampicu da si posvetliš ponoći. Super kineska stvarčica.

Mi Standing Fan 2.

Čudo od ventilatora. Kolko prirodno može puhat nevjerojatno. Ko da si na najugodnijem povjetarcu ikad.