Nek mi neko još veli da je Livi linijski golman.

Kaj je čovjek u ovoj tekmi skinuo.

#nogometnasila

kauboj travanj 2015 sam napustio taj titanic…ponudili otpremninu i adios za irsku xD

Pao drugi put voznju u autoskoli, bila je razlika između prvog i drugog izlaska 9 mjeseci,a tak mi je kad ko stari konj idem polagat, trebao sam to riješit vec davno prije a ne u 36-oj.

A pao sam jel sam corav nisam kod skretanja uljevo vidio dopunsku strijelicu pa cekao 5 sek predugo.

danko-b

Kažu da su su ovo "najbolji" i uobičajeni savjeti i izrazi podrške koji dolaze od prijatelja i poznanika:

1. Jbga.
      2. Ne znam šta da ti kažem.
      3. Bit će bolje.

U tvom slučaju 3. bi bio primjeren odgovor. Dijelom i 1., jel.

HRT1 iz najave današnje emisije "Kod nas doma" biti će pizza majstor,

Brijac

citiram jedan komentar

"doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima, 15000 EUR kazne (ako nema, onda u zatvor) i stvar riješena"

Brijac Muka mi je jebote, dobio sam par videa na Whatsapp. Balavander od 20 godina.

@buz Evo, saznalo se tko je (neću tu javno) Otišao sam na fb od dotičnog i imam što vidjeti.

herc I ja sam vidio ime i prezime, procurilo je u komentarima jako brzo.

Ma to nisu nikakve utrke, to su meetovi gdje se većina sparkira, piju vodu, žderu McDonalds i kebab i pričaju. Na Supernovoj se već neko vrijeme okupljaju. No onda dođu ovi kojima je samo na pameti divljati i preseravat se s autima od 200k eura i dogodi se sranje.

Vozaču odmah smrtna kazna, starom doživotan zatvor. Ali u kakvoj smiješnoj državi živimo, vjerojatno zatvora ni vidjeti neće.

Pa sjetite se samo onog majmuna Kameničkog koji je ubio onu curu. Dobio je 6 godina na kraju, ali skoro se izvuko. Lik se kao oženio i napravio par djece ne bi li ga na sudu pustili bez zatvorske kazne.

Podcijenio ubrzanje vozila, zato i jest lako izgubio kontrolu.

Nije očekivao da će ga tolikom brzinom ispaliti, plus neiskustvo sa zadnjom vučom.

Već viđen tipičan primjer idiota/debila.

Strasno, isao se pokazat s skupim autom i sad ce mu tih par sekundi obiljezit zivot.

Samo da ove koje je udario svi prezive, a onda bacit tuzbu I tražit odstetu