Blebetaonica 2
Nek mi neko još veli da je Livi linijski golman.
Kaj je čovjek u ovoj tekmi skinuo.
#nogometnasila
wooddiebone Ma svi su dečki bili super. Baš strašna utakmica.
Neka bude zdrava i lijepa na mamu, bravo za Ivu. Iva mi postala simpa još od vremena dok je vodila jutarnje dječje emisije na HRT-u.
Pao drugi put voznju u autoskoli, bila je razlika između prvog i drugog izlaska 9 mjeseci,a tak mi je kad ko stari konj idem polagat, trebao sam to riješit vec davno prije a ne u 36-oj.
A pao sam jel sam corav nisam kod skretanja uljevo vidio dopunsku strijelicu pa cekao 5 sek predugo.
HRT1 iz najave današnje emisije "Kod nas doma" biti će pizza majstor,
Je li neki tatin sin koji zatvora neće vidjet
- Uređivano
Ma to nisu nikakve utrke, to su meetovi gdje se većina sparkira, piju vodu, žderu McDonalds i kebab i pričaju. Na Supernovoj se već neko vrijeme okupljaju. No onda dođu ovi kojima je samo na pameti divljati i preseravat se s autima od 200k eura i dogodi se sranje.
- Uređivano
Brutala…
Vozaču odmah smrtna kazna, starom doživotan zatvor. Ali u kakvoj smiješnoj državi živimo, vjerojatno zatvora ni vidjeti neće.
Pa sjetite se samo onog majmuna Kameničkog koji je ubio onu curu. Dobio je 6 godina na kraju, ali skoro se izvuko. Lik se kao oženio i napravio par djece ne bi li ga na sudu pustili bez zatvorske kazne.
- Uređivano
Podcijenio ubrzanje vozila, zato i jest lako izgubio kontrolu.
Nije očekivao da će ga tolikom brzinom ispaliti, plus neiskustvo sa zadnjom vučom.
Već viđen tipičan primjer idiota/debila.
Strasno, isao se pokazat s skupim autom i sad ce mu tih par sekundi obiljezit zivot.
Samo da ove koje je udario svi prezive, a onda bacit tuzbu I tražit odstetu