Imamo veliki problem na forumu VELIKI

Igran diablo treba dosta vremena bla bla bla i onda ovaj zadnji @Picek ov post sto je kupio prelije casu.

Dakle ovo je gaming forum jeli tako @Fenix če, pisemo sto igramo kukamo i to. Kuka jadan @Flipper da nema vise vrimena za igrati kuka jadan @Tuhy kako radi non stop nema vrimena za igrati ma bezbroj je ovakvih postova di ljudi kukaju bezbroj.

I onda dode @Picek i pise da je 10 dana potrosio na vozanje biciklom, 10 dana dobro ste procitali tocno dode se rugati ljudima koji nemaju vrimena kako ga on ima i trosi bez veze.

Znate ono kad ste bili mali pa van je mater govorila jedi moras sve pojesti ima gladne dice u Africi.

E pa mi smo u ovom slucaju gladna dica u Africi a @Picek i ostali da ih ne nabrajam sad su ovi sto ne jedu i jos bacaju hranu.

Ma ovo je cak i jedna vrsta rasizma prema nama!

Nek mi neko još veli da je Livi linijski golman.

Kaj je čovjek u ovoj tekmi skinuo.

#nogometnasila

kauboj travanj 2015 sam napustio taj titanic…ponudili otpremninu i adios za irsku xD

Pao drugi put voznju u autoskoli, bila je razlika između prvog i drugog izlaska 9 mjeseci,a tak mi je kad ko stari konj idem polagat, trebao sam to riješit vec davno prije a ne u 36-oj.

A pao sam jel sam corav nisam kod skretanja uljevo vidio dopunsku strijelicu pa cekao 5 sek predugo.

danko-b

Kažu da su su ovo "najbolji" i uobičajeni savjeti i izrazi podrške koji dolaze od prijatelja i poznanika:

1. Jbga.
        2. Ne znam šta da ti kažem.
        3. Bit će bolje.

U tvom slučaju 3. bi bio primjeren odgovor. Dijelom i 1., jel.

HRT1 iz najave današnje emisije "Kod nas doma" biti će pizza majstor,

Brijac

citiram jedan komentar

"doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima, 15000 EUR kazne (ako nema, onda u zatvor) i stvar riješena"

Brijac Muka mi je jebote, dobio sam par videa na Whatsapp. Balavander od 20 godina.

@buz Evo, saznalo se tko je (neću tu javno) Otišao sam na fb od dotičnog i imam što vidjeti.

herc I ja sam vidio ime i prezime, procurilo je u komentarima jako brzo.

Ma to nisu nikakve utrke, to su meetovi gdje se većina sparkira, piju vodu, žderu McDonalds i kebab i pričaju. Na Supernovoj se već neko vrijeme okupljaju. No onda dođu ovi kojima je samo na pameti divljati i preseravat se s autima od 200k eura i dogodi se sranje.